Tágas tereket varázsoltak az icipici garzonból: így használd a tükröt, ha nagyítanád a lakást

A tükör megsokszorozza a fényt, növeli a teret. Kis lakásba kötelező!

tukor-halo

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számtalan térnövelő trükk létezik, amelytől az icipici garzon is tágas lakásnak érződik, de ezek körül messze a legolcsóbb, legegyszerűbb és legtöbb lehetőséget kínáló az, ha az ember bevásárol tükrökből.

A tükrök mindenféleképpen segítenek növelni a teret, hiszen olyan hatást keltenek, mintha a szoba nem érne véget a falnál, hanem egyenest a végtelenbe futna, azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan helyezed el őket a lakásban.

Tértágítás tükörrel

A tükör formáját és méretét gondosan, a lakás adottságaihoz mérten kell megválasztani, ahogy az is kulcsfontosságú, melyik falra helyezed el, és mi felé fordul a szobában. Ehhez szedtünk össze néhány egyszerű, gyakorlati tanácsot, amelynek segítségével bármelyik szobát tágassá varázsolhatod.

A borítókép forrása: Getty Images 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük