Szemrevaló tapéták: olyan, mintha lakberendező tervezte volna neked
A tapéták képesek megváltoztatni egy-egy helyiség hangulatát. Éppen ezért érdemes jól körülnézni, mielőtt döntene az ember.

TApéta
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan tapéták, amik szinte műalkotásnak, festménynek tetszhetnek az adott helyiségben. És ez nem illúzió, a tapéta ma újra menő.

A tapétázás sok mindenre használható, egy tér külöböző funkcióit lehet vele elkülöníteni, lehet pusztán dekorációs elem, és arra is alkalmas, hogy viszonylag olcsón újraöltöztessük a lakást.

Mutatós tapéták a lakásban

Legyen szó kihasználatlan, elfeledett szobarészről vagy egy öreges nappaliról, a megfelelő tapétával teljesen át lehet varázsolni a szoba hangulatát. Ráadásul nem is muszáj az egész szobát letapétázni, hiszen az csak fullasztó, nyomasztó érzést kölcsönöz a helyiségnek. Érdemes kiválasztani egy-két falfelületet, ahol a legjobban mutatna a tapéta, és azt befedni. Az apró buborékok elkerülése érdekében érdemes lehet a munkálatok előtt tanulmányozni a felhelyezési módszereket. Természetesen csak és kizárólag azután, hogy a legmegfelelőbb tapétát sikerült kiválasztani!

A cikk az ajánló után folytatódik

Képek forrása: Getty Images Hungar, Pinterest

Ezt is szeretjük