Mutatunk 10 dolgot, amire a tapétát használhatod, és semmi köze a falhoz - Feldobja a lakást!
Ha ráfér egy kis tatarozás, vagy új elemekkel frissítenéd fel az otthonodat, a tapéta lehet a legjobb és legegyszerűbb választás.

tapeta-felhasznalasa-ajanlo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden lakásban él egy-két régi bútor, esetleg konyhai berendezés, amelyekre ráfér a tatarozás. Az ütött-kopott szekrény, a régi, foltos hűtő is új életre kaphat, ha új külsőt adsz neki. Még a lefestéssel sem muszáj bajlódni, sőt, nem kell feltétlenül új bútort beszerezni vagy egyből szakembert hívni, hogy lecseréld az ódon, de jól bevált darabokat.

Nézz szét az interneten, vagy látogass el egy lakberendezési áruházba, ahol árulnak tapétát! Mi szívünk szerint az utóbbit javasoljuk, hiszen sokkal jobb, ha élőben, a saját szemeddel látod - és az ujjaddal tapintod -, amit vásárolsz. Ma már ezerféle dizájnban kapható tapéta is, így eldöntheted, hogy valami klasszikust vagy inkább egy extravagáns mintázatút látnál viszont otthonod egyes felületein. És nem csak a falakról.

A tapéta trükkös alkalmazása

Az áruházak viszonylag nagy kiszerelésben forgalmazzák a tapétát, ami érthető, tekintve, hogy a legtöbben a falat vonják be vele. Azonban ezen se bánkódj, hiszen a lakásnak bármely elemét is szeretnéd befedni tapétával, a többit felhasználhatod valami másra. Igazából ez még előny is, mivel az egyes mintázatok mindig akkor mutatnak a legjobban, ha nem csak egy-egy bútoron jelennek meg, de egy szobán belül akár több felületen is.

Öltöztesd fel otthonod a DIEGO-ból!

A DIEGO-ban mindent megtalálsz, ami szükséges ahhoz, hogy otthonod gyönyörű és harmonikus legyen! Tapéta, laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, PVC, vízálló padló, függöny és karnis - mindez egy helyen!

Promóció

Így tehát, ha letapétáznád mondjuk a hűtőszekrényt, a maradékkal ragaszd le a konyhaszekrény ajtaját vagy a konyha egyik falát is. Hihetetlenül dizájnos lesz az eredmény, bármilyen mintát és felületet is választasz. Egyébként egyes lakberáruházakban lehet találni függönyt vagy kárpitot is, amihez ugyanolyan mintázatú tapétát árulnak. Ha ennyire összeillik néhány elem a lakásodban, olyan lesz, mintha profi lakberendező csinálta volna. Most olyan ötletes megoldásokat mutatunk, amelyek képesek újjávarázsolni a régi, megunt bútorokat, helyiségeket. 

Ezt is szeretjük