Így lehet kétszobás az egyszobás garzonod: 15 dizájnos elválasztó, ami szépen felosztja a teret

Egyszobásba költöztél, de kétszobás lesz a lakásod az ilyen szuper térelválasztókkal.

Térelválasztók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan, akik egyedül vagy párban albérletet vesznek ki, esetleg első lakást vásárolnak, egyszobás garzonok mellett döntenek. Az egyszobás kis lakások azonban nem praktikusságuk, hanem olcsóbb áruk miatt olyan kapósak.

Kétszobás lakásba bizonyosan mindenki szívesebben menne, de erről abban az esetben sem kell lemondani, ha csak a garzon fér bele a büdzsébe.

Térelválasztók egyszobás lakásba

A mai garzonok rendszerint egy konyhával egybeépített szobából, fürdőből, és esetleg egy kisebb előszobából állnak. Mivel a tér kicsi, és a szoba vélhetően egy oldalán rendelkezik ablakkal, a gipszkarton fal és a tolóajtós megoldás sem jöhet szóba a helyiség felosztására. Abban az esetben ugyancsak nem, ha a lakás albérlet, mert a lakó nem alakíthatja tetszése szerint.

Egy okos térelválasztó-ötlet azonban két helyiséggé varázsolhatja az egyet: a klasszikus polcos megoldáson túl több mint egy tucat másik variációt is mutatunk, ami elosztja, de nem töri meg csúnyán a teret. Akad, amelyik inkább saját, és akad, amelyik bérelt lakásban is bátran megvalósítható, készen kapható vagy csináld magad ötlet.

Képek: pinterest.com

Ezt is szeretjük