A pezsgőt nemcsak magában ihatod, hanem nagyon finom koktélokat is keverhetsz belőle. Az alábbiakban klasszikus és különleges recepteket is ismertetünk, melyekkel lenyűgözheted az ünnepekkor hozzád érkező vendégeket.

Bellini koktél
- 1 dl Hungaria Extra Dry
- 8 cl őszibaracklé
Lehűtött pezsgőspohárba öntsd bele az őszibaracklét, majd a pezsgőt, és keverd össze őket, ügyelve arra, hogy az italban található szénsav ne vesszen el.

Champagne koktél
-
2 cl brandy
-
néhány csepp Angostura - ez egy gyógynövényes likőr
-
1 kockacukor
-
Hungaria Extra Dry
Dobj a pezsgőspohárba egy kockacukrot, csepegtess rá egy kevés Angosturát, öntsd rá a Brandyt, és legvégül a pezsgőt.

Kir Royale koktél
-
9 cl Hungaria Extra Dry
-
1 cl Creme De Cassis - feketeribizli-likőr
Lehűtött pezsgőspohárba öntsd bele a feketeribizli-likőrt, ezután rá a hűtött pezsgőt.

Mimosa koktél
- 7,5 cl Hungaria Extra Dry
- 7,5 cl narancslé
A pezsgőspohárba most hűtött narancslevet önts, majd a pezsgőt.
Szuper házi trükkök
A konyhai sürgés-forgáshoz nagyszerű tippeket adunk. Kattints, és ismerj meg hasznos házi trükköket!
Csináld ezt a serpenyőddel, és finomabb lesz az étel!
Nézegess képeket!
Elolvasom