Ez a kép sokkolta a világot! Óriáspatkány jutott be egy átlagos svéd lakásba
Nem sokan láttak eddig ekkorát, nem véletlenül ijesztő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az MTI információi szerint gigászi patkány jutott be egy svéd lakásba Stockholmban. A farka nélkül majdnem 40 centiméteres rágcsáló az újságok címoldalára került, többen Ratzillának nevezték el.

Az óriáspatkány

Az óriás a főváros Solna nevű kerületében lakó család konyhájába hatolt be. Kártevőirtókat hívtak, akik nagyméretű csapdát állítottak a patkánynak, így sikerült végezni vele.

Átrágta magát a cementen és a fán

Amíg Ratzilla a konyhában tartózkodott, még a család macskája sem volt hajlandó bemenni a helyiségbe - számolt be az esetről a BBC hírportálja.

A szakértők szerint a szellőzőcsövön át jutott a lakásba, cementen és fán rágta keresztül magát.

A kellemetlenség több mint három hete történt, ám, miután készítettek pár fotót az esetről, a család úgy döntött, nem foglalkoznak vele többet.

Később azonban meggondolták magukat, és megkérdeztek egy portált, nem érdekli-e őket a történet.

Miután az oldalon megjelent mindez, a legnépszerűbb svéd napilap legtöbbet megosztott cikke lett belőle.

Élősködők, melyekre érdemes figyelni:

Egyre nagyobbra nőnek?

A médiában rendszeresen megjelenő spekulációk ellenére csak kevés bizonyíték van arra, hogy a patkányok egyre nagyobbakká válnak a fejlett országokban - jegyezte meg a BBC, mely Jan Zalasiewiczet, a Leicesteri Egyetem kutatóját idézve hozzátette ugyanakkor, hogy az állat valójában birkanagyságúra is képes lenne megnőni.

Ami a patkányokat illeti, Budapest világelsőnek számít: ha tudni akarod, pozitív vagy negatív értelemben igaz-e előbbi, kattints ide, és olvasd el korábbi cikkünket!

A cikkben szereplő képet a svéd Korsas család készítette, ha még többet akarsz látni, kattints ide!

Ezt is szeretjük