Nagy év eleji leárazás-körkép
Vásárolj féláron!
Az ünnepek utáni leárazások kihagyhatatlan ajánlatokkal csábítanak. Ha még maradt a pénztárcádban, most költsd el!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ünnepek után kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy tele van a pénztárcájuk. Ha mégis sikerült valamennyit megtakarítanod, azt most nem érdemes a párna alatt tartanod, hiszen számos áruház és üzlet vár rendkívüli akciókkal.

Ha egyébként is tervezted idén felújítani a lakásodat, esetleg lecserélni az ósdi kanapét, illetve eggyel nagyobb szekrényt beszerezni a ruhatáradnak, eláruljuk, hol teheted meg ezt a legolcsóbban, és tanácsokat is adunk, hogy a legpraktikusabban költhesd el a pénzed.

Négy tanács, amit érdemes megfogadnod!

Minél nagyobb számok állnak a százalékjel előtt az egyes üzletekben, annál nagyobb a csábítás, hogy olyanra költs, amire nem éri meg, vagy amire igazából nincs is szükség. A következő tanácsokat ezért érdemes szem előtt tartanod.

  • Egy-egy csábító ajánlat mögött akár a termék olyan hibája is állhat, ami miatt egyáltalán nem éri meg költeni rá. Mindig érdeklődj ezért azzal kapcsolatban, hogy hibás termékről van-e szó, vagy valóban a készleten maradt áruktól szeretne-e megszabadulni az üzlet.
  • A hibás termékek között is akad azonban olyan, melynek esetében a hiba valójában csak esztétikai. Ha a kanapénak megsérült a kárpitja néhány négyzetcentiméteren, viszont így féláron kínálják, ne hagyd ki a lehetőséget.
  • Akciós termékre igenis vonatkozik a garancia, bár a kereskedők szeretik az ellenkezőjét hangoztatni. Ez tehát ne tartson vissza a vásárlástól!
  • Ne veszítsd el a fejed a rendkívüli akciók láttán! Mielőtt bármit is megvennél, gondold végig, hogy elfér-e majd a lakásban, és valóban szükséged van-e rá! Az például, hogy meguntad a kanapé színét, még nem ok arra, hogy lecseréld.

Matracok, ágyneműk és kiegészítők a hálóba

Egy kényelmes ágy nemcsak a nyugodt alvást segíti, de óvja a gerincet és a derekat, valamint hatással van a hétköznapokra is.

Ha a tiéd hagy kívánnivalót maga után, itt az ideje lecserélned - legalább a matracot. A KIKA áruházaiban ezt most igen kedvezményesen teheted meg: a kínálatukban szereplő matracok közül néhányat akár féláron is megvehetsz. Ha magára a hálószobára is ráférne a frissítés, akkor is érdemes felkeresned az áruházat, a matracok mellett ugyanis most ágyakat, hálószobabútorokat, komódokat és szekrényeket is vehetsz féláron. Szintén féláron kínál matracokat a Lineaflex Bútoráruház, itt bemutató darabokat vehetsz 50%-kal olcsóbban. Ha az interneten rendelsz, a házhozszállítást is elintézik.

Ha kiegészítőket keresel, a KIKA mellett keresd fel a Quattro Mobili egyik üzletét: itt díszpárnát, takarókat és egzotikus tükröket vehetsz olcsón. Előbbieket most akár 60%-kal is olcsóbban kínálják, utóbbiakat féláron veheted meg.

Kanapék, sarokgarnitúrák, kiegészítők a nappaliba

A nappali összképét jelentős mértékben meghatározza az ülőgarnitúra. Ha a tiéd már annyira kopott, régi és unalmas, hogy legszívesebben örökre megszabadulnál tőle, tedd azt!

A régi helyett ugyanis most féláron juthatsz hozzá vendégággyá alakítható sarokgarnitúrához a KIKA-ban. Kárpitos bútorokat a Möbelixben is találsz szintén féláron, ahol emellett szőnyegeket, lámpákat és lakástextileket is vehetsz a nappaliba 50%-kal olcsóbban.

Ugyan nem féláron, de még mindig nagyon kedvező áron kínálják most a magas minőséget képviselő Andante bőrbútorokat a Retz bútoráruházban: a sarokkanapékat, kanapékat és foteleket modellváltás miatt 30-40%-kal alacsonyabb áron veheted meg, amíg a készlet tart.

A Quattro Mobili a nappaliba szánt bútorok és kiegészítők terén is bővelkedik akciókban: egyes kanapékat akár 100 ezer forinttal olcsóbban is megvehetsz, sőt, féláron mutatós forgófotelhez is juthatsz. 20-30-40%-os kedvezmények vonatkoznak továbbá könyvtámaszokra, faliórákra, dekoratív fonott kosarakra, vázákra és képkeretekre.

Konyhai és fürdőszobai bútorok, eszközök, kiegészítők

Bár konyhabútort csak elvétve kínálnak féláron - általában a bemutatótermi darabokat szokás ilyen alacsony áron eladni -, konyhai eszközöket, edényeket, polcokat és lámpákat  találni akár féláron például a KIKA kínálatában is.

Kevesebb kedvezménnyel, 30-35%-kal alacsonyabb áron vásárolhatsz bárszékeket a Stile Interio kínálatában, a Quattro Mobili üzletében pedig hasonló kedvezmény mellett fűszertartót, vágódeszkát és evőeszköztartót vehetsz a konyhába, valamint fonott tárolókat a fürdőbe.

A kiegészítők terén az IKEA mindig tartogat valamilyen csábító akciót - az ünnepek után őket is érdemes felkeresni, ha például a fürdőszobába vagy a konyhába keresel apróságokat.

Ezt is szeretjük