Modern tanyavilág: mesébe illő, vidéki birtokokat mutatunk kívül-belül
A tanya szóra mindenki a kertben dagonyázó sertésekre és a teraszon kuporgó tyúkokra gondol. Ezek a modern farmok viszont több mint lenyűgözőek!

tanya vidék otthonok ranch (10)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell a tengerentúlra utaznod, ha fényűző tanyákat szeretnél látni: Pest megyében is találhatsz jó néhány vidéki birtokot, ahol a terület bejárásán és megcsodálásán kívül akár alternatív programokon - például levendulaszüretelésen - is részt vehetsz.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szálláshellyé alakított vidéki kúriák is, ahol luxuskörülmények között élvezhető a zavartalan nyugalom a természet lágy ölén. Képválogatásunk után neked is kedved szottyanhat egy kicsit elbújni a világ elől.

A tanya, mint otthon

A mai, modern tanyák javarészt a vintage stílust képviselik: antik hatású bútorok, szándékosan koptatott felületek, rusztikus jegyek jellemzik a berendezést. Ellentétben a sterilnek ható, modern, hideg konstrukcióval, egy tanyán sosem érzed magad kellemetlenül, hogy hova rakod le a poharad, minden a természetesség benyomását kelti, nincsenek derékszögbe állítva a kések és villák, nincs élére hajtva az ágynemű. Éppen ettől válik minden farm olyan otthonossá, hogy úgy érezheted, a végtelenségig el tudnál kalandozni a környéken, hogy aztán a saját kuckódban álomra hajtsd a fejed. 

Iskolabuszból álomotthon

Ez a lakás akkora, mint egy igazi farm kisebb hálószobája: alig 18 négyzetméter, de azonnal beköltöznénk!

Ezt is szeretjük