Kevesen tudják, de rosszat teszel vele: 10 dolog, amit ne tárolj a padláson
Lehet, hogy nem látod viszont egy darabban a dolgaidat.

mit ne tarolj a padlason4
beauty and style
Top olvasott cikkek

A padlás érdekes, már-már különálló része a lakásnak, akárcsak a pince. Ezt a területet sokan arra használják, hogy a kidobásra még nem ítélt, "majd jó lesz még valamire"-típusú dolgaikat itt tárolják.

Mivel nincs szem előtt, többnyire ritkábban lát takarítást is, pedig bizonyos tárgyakra nézve kifejezetten ártalmas a padlás nyirkos légköre, ezért megeshet, hogy, mire szükség lenne az alkalmatosságokra, tönkremennek. 

Tippek a tároláshoz

Célszerű műanyag dobozokba helyezni a holmikat, hiszen így könnyebben megtalálhatod, amire szükséged van. Jó, ha zárható dobozokban gondolkodsz, melyek védik a ruhákat és az egyéb lakástextileket a molyoktól, illetve a portól. A tisztánlátás érdekében felcímkézheted a dobozokat színes papírfecnik és cellux segítségével. Ha pedig igazán biztosra akarsz menni, készíthetsz leltárt: pakoláskor tételesen vezesd fel egy lapra, hogy mi került a dobozba, esetleg azt is, hogy kihez tartoznak a tárgyak. Gondolj csak bele, mennyivel kényelmesebb átfutni a listádat, mint vaksötétben tapogatózni az elveszettnek hitt kincsek után!

Tíz dolog, amit ne tárolj a padláson

Ha úgy bánsz a padlással, mint a lakásod többi részével, elkerülheted a káoszt, de gondold át kétszer is, mielőtt csak úgy, a vakvilágba feldobod a következő dolgokat. Máskülönben tönkremehetnek, így pedig a helyiség funkciójának sincs sok értelme.

Megérkezett a Lysol fertőtlenítő család

Magyarországra is megérkezett a több, mint 130 éves fertőtlenítő márka.

A Lysol fertőtlenítő mosószeradalék elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át, a Lysol fertőtlenítő spray pedig amellett, hogy több, mint 100 felületen pusztítja el a vírusok, gombák és baktériumok 99,9%-át.* elsőként veszi fel a harcot bizonyított hatékonysággal a COVID-19 betegséget okozó vírus ellen.

*A Lysol fertőtlenítő spray kémiailag elpusztítja a címkén felsorolt  mikroorganizmusokat. A Lysol fertőtlenítő hatású mosószeradalék az áztatás során elpusztítja a címkén felsorolt mikroorganizmusokat. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

Ezt is szeretjük