Sivár és szürke volt a kert, valóságos oázis lett belőle: képeken a látványos változás

Csodásan átalakították a kerteket, melyeket bemutatunk.

Kertek előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, aki soha nem élt még panelházban, talán nem is tudja, milyen érték egy kert: a növények, a szabad levegő, a kinti, zavartalan pihenés lehetősége aranyat ér.

Sokan a szerencsések közül, akiknek van kertje, mégis elhanyagolják talpalatnyi zöld területüket. Nem törődnek azzal, hogy megszépítsék, mert túl nagy munkának vélik, ráadásul a kerítés mögött úgysem látszik. Mások úgy gondolják, hogy ez a tér éppen megfelelhet a limlomok tárolására. Érdemes újragondolni a dolgot, hiszen a legelhanyagoltabb terület is oázissá varázsolható, akár már néhány apró változtatással. 

Képeken 7 kert előtte-utána

Figyelmet kell fordítani a fű állapotára: legyen tömött és zöldellő. Kerüljenek be dekoratív növények, melyek formájukkal, virágzatukkal ékesíthetik a teret. Végül rendkívül fontos, hogy a lakók kényelmét szolgáló bútorok is kikerüljenek, hiszen ezek szükségesek a kinti pihenéshez. Az előtte-utána képek bizonyítják, hogy nincs reménytelen kert. Inspirációként, kedvcsinálóként mutatjuk a fotópárokat!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük