Wartburg, gumimatrac és NDK-sátor: a '70-'80-as évek kempingezésének elengedhetetlen kellékei

Korabeli fotókon mutatjuk meg, milyen hangulata volt a '70-es, '80-as évek kempingjeinek.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szállók, üdülők ide vagy oda, a kempingezésnek megvan a maga feelingje, és a magyar emberek jó része szívesen emlékszik vissza a '70-'80-as évek hangulatos sátrazásaira.

Nem volt baj, hogy tűzött a nap a sátorra, és az sem, ha harmadik napja Útitárskrém volt a menü. A kinyitható kempingszéken, a ruhaszárítón lengedező fürdőruha alatt élvezet volt elmajszolgatni egy szelet kenyérrel két kör pingpongozás között. A '70-es, '80-as években virágkorát élte Magyarországon a kempingezés, akár a Balaton, akár a szentendrei Pap-sziget vagy Nagymaros volt az úti cél. Mivel akkoriban az NDK-ból érkező turisták körében is népszerűek voltak hazánk pihenőhelyei, a magyar családok az ő szomszédságukban verték le saját, ám általában szintén NDK-ból származó sátraikat a kempingekben.

Ilyen volt régen a kempingélet

Nosztalgiázz a következő fotókkal: nézd meg, milyen sátrakban laktak, milyen kempingbútorokat és kellékeket használtak akkoriban a nyaralók!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük