Mintha az édenkertben lenne Katy Perry és Orlando Bloom otthona: képeken a pompás szerelmi fészek

Gyönyörű kert és mesés berendezés: Katy Perry és Orlando Bloom háza maga a tökély.

tk3s 00494017 000007

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tagadhatatlan, hogy Katy Perry és Orlando Bloom napjaink egyik legszebb sztárpárja: az énekesnő és a színész már négy éve együtt vannak.

Kislányuk születésével elérkezettnek láthatták az időt, hogy beruházzanak egy csodálatos szerelmi fészekre, egyúttal egy meleg otthonra, melyben boldog családként élhetik napjaikat. Kaliforniában, Montecitóban vásároltak maguknak házat. A fő lakóépület egy, az alagsori szinttel együttvéve háromszintes, tetszetős boltívekkel díszített, mediterrán stílusú villa, melyet édenkerti szépségű kert vesz körül. A házat a Duracell és a Chrysler vállalatok fejétől, Robert Kiddertől vették meg. Bár eredetileg 20 millió dollárért hirdették meg, végül 14,2 millióért, azaz több mint 4 milliárd forintra sikerült lealkudniuk az árát.

Képeken az édenkerti ház

Katy Perry és Orlando Bloom nem véletlenül szeretett bele a meglehetősen drága ingatlanba: a következő felvételek a tájról, a kertről és a házról magukért beszélnek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Northfoto.com.

Ezt is szeretjük