Imádjuk Jennifer Lopez hófehér, csillogó fürdőszobáját: jó ideje piacra dobta New York-i lakását
A lakás többi helyisége is lenyűgöző, különösen a tágas és fényárban úszó nappali.

tk3s 00537257 000011
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Jennifer Lopez New York-i lakása csodaszép, jó ideje nem tud túladni rajta: akárhogy is, az 1924-es építésű házban található penthouse-ingatlan jelenleg is a piacon van, 25 millió dollárért.

A lakás pedig gyönyörű, hátulütőjét nagyítóval kell keresni: valószínűleg az lehet a probléma, hogy sem garázs, sem úszómedence nem tartozik hozzá, ami sok potenciális vevő kedvét elveheti a vásárlástól. Mindeközben a tetőtéri ingatlanhoz saját, kulccsal zárható lift tartozik, és külön személyzet gondoskodik arról, hogy illetéktelenek ne juthassanak fel. A lakás kétszintes, három hálószobás, modern konyhával, reggelizőbárral és gyönyörű étkezővel. Alapterülete 604 négyzetméter, és négy különböző téren 279 négyzetméternyi erkély is tartozik hozzá. Beltere igen magas, falai pedig fehérek, ami nagyban hozzájárul a kellemes, légies atmoszférához. A lakás berendezése a patikamérlegen mért elegancia jegyében készült: minimalista, mégsem sivár, színek és minták is emelik nőiességét és stílusosságát.

Jennifer Lopez eladó New York-i lakása

A következő fotókon megnézheted Jennifer Lopez lakását belülről: nekünk a fürdőszoba a kedvencünk, de a nappali és a hálószoba is csodálatos harmóniában van berendezve.

(Képek: Northfoto.)

Ezt is szeretjük