Tom Cruise megválik coloradói luxusbirtokától: gyönyörű pihenőház a magán-síparadicsomban
A színész csaknem harminc évig birtokolta a mesés házat.

tk3s 00518147 000010
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak egy hangulatos házról szebbnél szebb hegyvonulatok ölelésében, így Tom Cruise varázslatos hegyvidéki háza valószínűleg nem marad sokáig a piacon.

Bár az ő birtoka nem a halandók pénztárcájára szabott összegért került az eladó birtokok sorába, bizonyára lesz rá vevő a sztárvilág berkeiben, hiszen kívül-belül csodás az ingatlan. A coloradói ranch a sztárvilágban kedvelt síparadicsomban fekszik, és mintegy 1,29 négyzetkilométernyi területet foglal magába. A rajta álló faház 1069 négyzetméter területű. Fa alapanyagával és természetes kőberakásaival meleg és hangulatos a háromszintes fészek, melynek földszintjét jórészt egy hatalmas nappali foglal el, konyhája kényelmes, és még beltéri szórakozási lehetőségek számára fenntartott helyiség is helyet kapott. A birtok egyébként elhelyezkedése miatt is szerencsés vétel, mivel közel van hozzá a reptér és a golfpálya is.

Képeken a ház

Nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen Tom Cruise eladó birtokáról nem elég olvasni, azt látni is kell: nézd meg képeken a családias, mégis elegáns luxusházat. Bizonyára a színésznek sem könnyű tőle megválni.

Ezt is szeretjük