Tom Cruise megválik coloradói luxusbirtokától: gyönyörű pihenőház a magán-síparadicsomban
A színész csaknem harminc évig birtokolta a mesés házat.

tk3s 00518147 000010
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan álmodoznak egy hangulatos házról szebbnél szebb hegyvonulatok ölelésében, így Tom Cruise varázslatos hegyvidéki háza valószínűleg nem marad sokáig a piacon.

Bár az ő birtoka nem a halandók pénztárcájára szabott összegért került az eladó birtokok sorába, bizonyára lesz rá vevő a sztárvilág berkeiben, hiszen kívül-belül csodás az ingatlan. A coloradói ranch a sztárvilágban kedvelt síparadicsomban fekszik, és mintegy 1,29 négyzetkilométernyi területet foglal magába. A rajta álló faház 1069 négyzetméter területű. Fa alapanyagával és természetes kőberakásaival meleg és hangulatos a háromszintes fészek, melynek földszintjét jórészt egy hatalmas nappali foglal el, konyhája kényelmes, és még beltéri szórakozási lehetőségek számára fenntartott helyiség is helyet kapott. A birtok egyébként elhelyezkedése miatt is szerencsés vétel, mivel közel van hozzá a reptér és a golfpálya is.

Képeken a ház

Nem is szaporítjuk tovább a szót, hiszen Tom Cruise eladó birtokáról nem elég olvasni, azt látni is kell: nézd meg képeken a családias, mégis elegáns luxusházat. Bizonyára a színésznek sem könnyű tőle megválni.

Ezt is szeretjük