Erre a festői panorámára ébred Sylvester Stallone: kukkants be a Palm Beach-i luxusházába
A színész rendkívül stílusosan kialakított háza a partra tekint.

GettyImages-1215733471
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egy hétköznapi ember általában életében egyszer, esetleg kétszer vásárol magának ingatlant, a világsztárok esetében ez jóval gyakoribb: kacsalábon forgó házaikat időről időre még szebbre, újabbra cserélik.

Most Sylvester Stallone volt soron, aki egy gyönyörű, Palm Beach-i ingatlanra tett szert a 2020-as esztendő végén. A partközeli, pazar panorámával rendelkező ház eredetileg 37,85 millió dollárért, azaz átszámítva több mint 11 milliárdért volt meghirdetve, de a színész végül 10 milliárd 500 millió forintnak megfelelő összegért vásárolta meg. Az U-alakot formáló ingatlan 13241 négyzetméternyi területen fekszik, és tetszetős, medencés kert veszi körül. Magában foglal egy kétemeletes, saját lakrészt, egy vendégeknek szánt szárnyat, illetve a kényelmes felüdülés jegyében egy külön, medencés pavilont is. A telekhez természetesen saját móló is dukált, ahol közvetlen közelről lehet gyönyörködni a végtelen kékség hullámaiban. 

Kukkants be Stallone házába

Ha kíváncsivá tett a fenti leírás, nem maradt más hátra, mint hogy be is nézz Stallone házába. A berendezés stílusossága magáért beszél, és azt külön is kiemelnénk, milyen pompás panorámára ébred nap nap után a színész.

Képek: northfoto.com

Ezt is szeretjük