4 dolog, amitől garantáltan minden férfi kikészül!
Azt akarod, hogy falra másszon a lakásod láttán? A férfi elárulja, mitől készülnek ki az erősebbik nem tagjai!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szétdobált bugyik, női magazin a budi mellett, borotva-felhang a fürdőkádban, mákonyos, pihe-puha, gonosz plüssmackók. Kis remegés a szem alatt, a közönynek tettetése, konyhában ital után való, ideges kutakodás.

Azt már a finn közgazdászok és a cseh pásztorok együttes erővel kiderítették: a női lakásban a legidegesítőbb és legfrusztrálóbb az, ha nem rejt semerre sem sört - de itten és most külhoni kollégáink orra elé toljuk a saját eredményeinket, bizonyítván, hogy barátom, hát igen is van rosszabb.

Borzadályos utazás veszi kezdetét. A narrátor: Vincent Price.

Bugyi, bugyi, bugyi

A nő a ház asszonya, lelke, tündére és éltetője egyben - amerre ő megfordul, ott csak a ragyogás marad. Meg a virágillat. Meg a tudat, hogy itten kérem, minden a legnagyobb rendben van.
Nanáhogy. Ahogy azt a lányos anyák, meg a Romana-füzetek elképzelik. Csukja már be kend azt a kertkaput, hát kimennek a tyúkok!
A nők, egyes régi elképzelésekkel szemben nem fakanállal meg tollseprűvel a kezükben születnek. Az elhullajtott bugyik - a miss Piggy-s alsók, pici virágos semmiségek, szakadt pamutok, lukas otthoni dobdel - úgy jelzik a padlón a nő nyomát, mintha hóban lépkedne.

Bugyival focizni, átgázolni rajtuk, mint ahogy áron gázol át az ember - kellemetlen, no. De nem annyira, mint a WC utcai rém:

Tampon a budi mellett

A használt tamponokat nyilván nem kell elásni a kertben. Nem kell egy erre rendszeresített föld-levegő rakétával kirúgni őket az űrbe. Nem kell időgépet szerkeszteni, és a 88 mérföldes gyorsulás után visszalőni az egész pakkot 1955-be.
De hanyagul, nemtörődöm módon bepöccinteni őket a budi melletti kukába, de úgy, hogy lehetőleg a pici kis farok is lógjon már kifelé: nemem nevében kikérem magamnak.

Abban fricska van, felhúzott orr, dacos feminizmus. "Mondja ki nyíltan! Tegye ki elém! Már a foltozni való rongyot is belefőzi a levesbe?"
Nem a női lelket akarjuk most itt, táblákkal a kezünkben, az utcára vonulva, éhségsztrájktól petyhüdten pellengérre állítani, és megdobálni - hömm - használt bugyikkal. Mi csak a nőiséget kérjük számon: tessenek talán elolvasni a születési anyakönyvi kivonat kisbetűs részét:

"A nőt kötelezi a kellem és a báj"

Úgyhogy, ha borotválni tetszenek a bikinivonalat, ha szőrtelenítik az ennivaló bokát, ha csupasszá kínozzák magukat a kedvünkért, hát férjen már bele a kedveskedésbe még az akció helyszínének a kiöblítése is. Ha kérhetjük. Nekünk, férfiaknak, akiknek egy-egy cudarabb éccaka után befelé nől a szőr, nekünk ne kelljen már pici, szurkapiszka, idegen ügynökökkel megosztanunk a kádat. Tetszenek tudni: a lányoknak is van kezük.
Vérlázító élmény a fürdőszobában: szürreális, mint egy David Hasselhoff koncert.

Ich+Dich

A plüssmacik: gonoszok. Velejükig. Valakinek az asztalra kell csapnia mostmár: ezek bizony forralnak. Még ülnek egy picit a világhódító terveiken, de ha megindulnak majd, ahhoz képest kérem szépen a Terminátor smafu.

A női szobák és rejtekek mélyén gyülekeznek csupán - ennek nyilván jelentése van. És csak gyűlnek. A semmiből, a holdudvarból talán. És egyre többen lesznek. A mellükön zagyva üzenetekkel operálva csavarják el a kedvességre oly nagyon hajlamos szebbik nem fejét.

Közben meg, amikor odakinn dúl a vihar, és a villám világította fűzfa susogása dörzsöli be az álmot kellemetlen párákkal, akkor ők csak gubbasztanak, krumplitestük megfeszül, világtalan, üveges gombszemükkel a lehetőséget lesik, bárgyú vigyoruk mögött kandúri kéjek rejteznek.
A mit sem sejtő férfiak monyója kell a mocskoknak. Azt hiszik, nem tudjuk? Azt hiszik, vak a bak? Meglássátok, lesz majd nemulass.

Ezt is szeretjük