A 4 legdilisebb tárgy, amit valaha láttunk
Ha nem tudsz kinőni a gyerekkorból, ha kedveled a dilis tárgyakat, akkor ne habozz! Szerezz be legalább egyet a következőkből!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Láttunk már sok mindent: világító elektromos borsőrlőt éjjeli baglyoknak, fúróra szerelt elektromos fogkefét a látványosabb eredmény érdekében, de még műanyagból készült, hidegre keményedő zacskóvázát is a design kedvelőinek.

Úgy tűnik azonban, hogy ez még nem minden. A pihent agyúak nem pihennek, és tucatszámra találják ki a viccesebbnél viccesebb, hasztalanabbnál hasztalanabb tárgyakat.

És hogy ki veszi meg mindezt? Azok, akik képtelenek felnőni, és akik imádnak röhögni. Mi imádunk, és bár az alábbi négy tárgy nagy valószínűséggel a legfeleslegesebbek közé tartozik, beszerzésük már-már kötelező!

Védekezz a hideg ellen: kesztyű kizárólag dohányosoknak

Bár remélhetőleg csak jó néhány hét múlva lesz szükség arra, hogy egyáltalán kesztyűt vegyél a kezedbe, a télre érdemes még időben felkészülni. Az ötujjas kesztyűk nagyon divatosak, a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyujjas változatok melegebbek, hiszen abban az ujjak egymást is képesek melegíteni.

Ha dohányosként eme kényelemről eddig le kellett mondanod, akkor most eljött a te időd: ezt a téli kesztyűt ugyanis kifejezetten láncdohányosoknak fejlesztették ki. Ha már a tüdejük állandó veszélyben van, legalább a kezüket tudják óvni a hideg ellen. A találmány ráadásul még használható is: a lyuk a mutató- és a középső ujj között kapott helyet, így még azzal sem kell bajlódnod, hogy azon a bizonyos mozdulaton egy cseppet is változtatnod kelljen.

Tehetségkutatás in-dulj: zuhanyrádió fürdőszoba-vokalistáknak

A fürdőszobád akusztikája fantasztikus, de a hangod valahogy nem az igazi? A hiányzó zenei aláfestést csak magnóval tudtad eddig megoldani, a hifit viszont már nem tudod állandóan becipelni a fürdőbe? Sebaj! Szerezz be egyet ebből a formatervezett, vízálló, strapabíró, zenélő, a zuhanyfülkébe vagy a kád fölé szerelhető zuhanyrádióból, és olyan élményben lesz részed, mint még soha! Válthatsz frekvenciát, így más dalokat hallgathatsz hajmosás közben, és mást a lábad szappanozásakor. Nemcsak a fürdést teszi élvezetesebbé, de gyakorlásra sarkall, ráadásul így biztosan elsajátíthatod a rádiókban játszott összes aktuális slágert.
A rádió erős tapadókorongjával erősíthető a csempére, bármikor eltávolítható, működtetéséhez pedig csupán két ceruzaelemre van szükség.

Éjjeli baglyoknak, alvajáróknak: WC-navigátor

Mindenkivel előfordult már, hogy a szükség éppen akkor jött rá, amikor legédesebb álmát aludta. Ilyenkor nincs mit tenni, mint valahogy kikecmeregni az ágyból, átesve a dohányzóasztalon, felbukva a küszöbön, és lefejelve a fürdőszoba ajtaját eljutni a WC-ig. Ha sikerül mindezt épkézláb, nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszni, gratulálunk. Lapozz is lentebb, hiszen a több színben pompázó, éjszakai baglyok számára kétségkívül nélkülözhetetlen WC-navigátor nem a te tárgyad.
Ha viszont rendszeresen kéz és lábtörést okoz a mellékhelyiség megtalálása az éj sötétjében, akkor meleg szívvel ajánljuk a modern világ eme csodás találmányát. A WC-tetőre ragasztható navigátort mozgásérzékelővel látták el: amint közeledsz hozzá, bekapcsol, és a szem számára kellemes, tompa fénnyel világítja meg a csészét. Bár kissé szokatlan dolog, egyszerűen tökéletes!

Álomba ringat: párna iPodhoz, mp3-lejátszóhoz

Ha szereted a zenét, bizonyára próbáltál már egy kellemesen andalító cédére elaludni. Ha egyedül élsz, akkor ezzel semmi gond, a párkapcsolatban élők számára azonban használhatatlan lehet, hiszen nem mindenki szereti, ha George Michael még elalvás előtt is a fülébe suttog. Marad hát a fülhallgató, de csak annak, aki képes egész éjjel mozdulatlanul hanyatt feküdni - oldalt ugyanis képtelenség elaludni a fülhallgató nyomásától.
Na de mi a teendő akkor, ha valaki párkapcsolatban él, mindeközben pedig nincs kedve deszkaként feküdni egész éjjel? A válasz egyszerű: beszerezni egy hangszórós párnát.

Az iPodhoz és mp3-lejátszóhoz is csatlakoztatható párna nemcsak kényelmes, de belsejében hangszóró található, amelyből akár egész éjjel hallgathatod kedvenc előadód slágereit. Hülyeség? Próbáld csak ki! Mi már beleszerettünk...

Ha felkeltették az érdeklődésedet ezek az igencsak dilis tárgyak, akkor van egy jó hírünk: már itthon is megveheted őket. A Bigyoshop oldalán érdemes lehet böngészned, de hasonló tárgyakat a Forma üzletében is találsz.
Ezt is szeretjük