5 vicces tárgy az otthonodba
Ne pakold tele giccsekkel az otthonod, néha azonban engedd el magad, és csempéssz egy kis humort a hétköznapokba! Hogy mivel?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

WC-kefe - másképp

Az emberek többsége hajlamos megfeledkezni arról, hogy egy otthon akkor válik igazán otthonná, ha annak berendezésekor minden apró részletre ügyelnek.

Miért éppen a WC-kefe lenne az, amit elhanyagolsz? Természetesen nem az a lényeg, hogy ez a tárgy kapja a legnagyobb hangsúlyt a helyiségben, de nem is kell feltétlenül a WC mögé rejtened. Abban az esetben pedig főleg nem, ha olyat választasz, amely ráadásul még jól is mutat - mint például ez a színes, formatervezett egyszemű.

Hol találod? Innoshop, 1092 Budapest, Ráday u. 43.

Aki a virágot szereti...

...az méltó helyet talál neki. A vázaválasztás elsődleges szempontja természetesen az otthonod stílusa, vannak azonban olyan tárgyak, melyek szinte minden enteriőrben jól mutatnak. Ezek közé tartozik ez a váza is, amely nem más, mint egy egyszerű műanyag zacskó, amely hő hatására formázhatóvá válik.

Egyszerűen tartsd a csap alá: ha meleg víz éri, megpuhul, és olyan formára alakíthatod, amilyenre szeretnéd. Ha pedig kiélted formatervezői szenvedélyed, engedj rá hideg vizet! A műanyag azonnal megdermed, és már használhatod is. Minőségét ráadásul korlátlan ideig megőrzi!

Hol találod? Forma, 1054 Budapest, Ferenciek tere 4.

Kreatív és aranyos - ruhafogas

fotó: Pylones.com

A kovácsoltvas, valamint az azt utánzó anyagok szinte sosem mennek ki a divatból, főként akkor nem, ha a belőlük készült tárgyak a modern stílusjegyeket is magukon viselik. Ez a helyzet egyik kedvenc tárgyunkkal is, amelybe nemcsak azért szerettünk bele, mert elragadó szemekkel látták el, hanem mert a színes gömbökkel és az ívesen kialakított formával amellett, hogy praktikus, egyben kreatív kiegészítője is lehet bármelyik otthonnak.

Hol találod? Badaboom, XIII. kerület Budapest, Hollán Ernő u. 4.

Játszva főzni - só- és borstartó

fotó: Forma

Só- és borstartók ezreivel találkozni lépten-nyomon, és bár a mai napig újabb és újabb változatok megalkotásával próbálkoznak a tervezők, nem minden esetben sikerül olyan darabokat kitalálniuk, amelyeken annyira megakadna az ember szeme, mint ezen a búgócsigának álcázott változaton. Kreatív, és a legpratikusabb tárgyak egyike: a szórófelület mágneses tulajdonságának köszönhetően a sótartót úgy lehet a borstartó mellett tárolni, hogy biztosan nem borul ki egyik sem. Ráadásul főzés közben a konyhában tébláboló apróság is játszadozhat vele, a mágnes ugyanis biztosítja, hogy a két elem olyan szorosan kapcsolódjon egymáshoz, hogy valódi búgócsigaként is lehessen használni őket.Hol találod? Forma, 1054 Budapest, Ferenciek tere 4.

Amire még jó lehet a szoknya...

fotó: Pylones.com

A tervezők mindenre gondolnak: a kreativitás nemcsak a megjelenésben mutatkozik meg, hanem a tárgyakat általában használhatóbbá és praktikusabbá is teszi. Ez a helyzet a Pylones konyhai eszköze esetében is: a kislány formájú reszelő ugyanis nemcsak színt vihet a konyhádba, és különleges darabja lehet a konyhai eszköztáradnak, hanem kialakítása kényelmes fogást is biztosít, ráadásul valószínűleg a csemetéd is nagy kedvvel vesz majd részt a vacsi elkészítésében.

Hol találod? Badaboom, XIII. kerület Budapest, Hollán Ernő u. 4.

Ezt is szeretjük