Így spórolj sokat a fűtésszámlán: szuper trükkök, hogy ne szökjön el a meleg a lakásból

Ha szeretnél lefaragni a fűtésszámlából, ezeknek a tippeknek jó hasznát veheted.

Fűtésben spórolás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor megkezdődik a fűtésszezon, sokan már előre aggódnak a magas fűtésszámlák miatt, és ez a félelem általában be is igazolódik.

A csekkeken éktelenkedő összegekkel szerencsére nem kell megbarátkozni, hiszen különböző spórolási trükkök segíthetnek lefaragni belőlük. Érdemes plusz figyelmet fordítani arra, hogy a fűtőtest által kibocsátott meleg a beltérben maradjon, és ne találjon magának egérutat. Az is legalább ennyire lényeges, hogy ezzel egy időben a hideg ne juthasson be kintről. Jó tudni, hogy a mindennapok során is tehetünk azért, hogy csekélyebb összeg szerepeljen a számlákon.

5+3 tipp a spórolás jegyében

A következő öt tipp abban segíthet, hogy a meleget a lakásban, a hideget pedig odakint tarthasd. Ráadásként három olyan tanácsot is adunk, amelyek ugyancsak segíthetnek a fűtésszámlán való spórolásban. Olyan szokásokra hívják fel a figyelmet, melyek miatt a lakás a fűtés ellenére is hidegebb marad, a probléma valós megoldása helyett a radiátor feljebb csavarására ösztökéli az embert.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük