Káprázatosra festették a teraszon a faburkolatot: 16 gyönyörű minta, ami varázslatosan mutat
Unalmas fapadlóból izgalmas, színes, mutatós felületet varázsoltak.

coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki időtálló kültéri burkolatot szeretne, akkor szívesen választ faburkolatot. Noha ez natúrban, világosbarna vagy sötétbarna színben is szépen mutat, sokak számára mégis unalmas lehet.

Természetesen a teraszt szép bútorokkal és kellemes kiegészítőkkel is lehet dekorálni, de a padló díszítése jóval különlegesebb eszköz erre. Némi festék és egy jó ötlet segítségével a legszimplább helyből is varázslatos pihenőzug válhat. A minta készülhet stencilpapír sablon segítségével, de akár szabad kézzel is. Az, hogy milyen kivitelezésre esik a választás, függ a mintától, de attól is, hogy ki mennyire mennyire bízik a kézügyességében. A készülő díszítést érdemes a beltér stílusához és színeihez igazítani, és hasznos összehangolni a bútorok és kiegészítők jellegével. Fontos, hogy a barkácsboltban kültéri padlóra alkalmas, kopásálló festéket kérj, hogy a műved időtálló legyen. Vigyázz, hogy semmiképp se lépj a felületre, míg az nem szárad meg. Érdemes szép időben dolgoznod, hogy a szél ne hordjon port a festékbe, és eső se érje azt.

16 szuper inspiráció

Nézd meg a képeket, és inspirálódj: válassz virágos, elegáns, klasszikusabb vagy letisztult mintát. Vajon milyen megoldás illene leginkább hozzád?

Ezt is szeretjük