Régi buszokból igazi álomotthon: minden megvan bennük, és csakugyan gyönyörűek

Bár egy busz nem nagy, mégis elfér benne egy lakás: a képek igazolják.

11
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg szinte mindenkinek volt már olyan pillanata, amikor ott hagyott volna csapot-papot, és elindult volna a semmibe, csak úgy, világot látni.

Egy ilyen út vitathatatlanul izgalmas lenne, de talán annál is klasszabb volna, ha egy minilakást is magában foglaló buszban indulna útnak az ember. Amerikában nagy divatja van annak, hogy régi buszokat vásárolnak meg és alakítanak át ilyen szuper utazójárművekké vagy akár állandó lakássá. Bár egy ilyen projekt igen hosszú és fáradságos munka, sőt, borsos kiadásokkal is jár, aki megteheti, annak megéri rászánni az időt és a pénzt, hiszen a végeredmény egészen elképesztő lehet. Mivel egy busz nem túl nagy alapterületű, és nem is összkomfortos, a hely optimális kihasználása, illetve a mindennapi léthez szükséges adottságok, például a fürdő kialakítása sok kreativitást kíván. Ám az igazán fanatikus átalakítók élvezik ezt a játékot, és szívesen ötletelnek, hogyan tehetnék még jobbá kuckóikat. Most két olyan átalakított buszt mutatunk be, melyek tökéletesen bizonyítják ezt. Belterükből kikerültek az ülések, és gyönyörű burkolatokat, tetszetős és kényelmes bútorokat kaptak.

Két gyönyörű, átalakított busz

A következőkben két átalakított busz belterét mutatjuk be, melyek közül az elsőt egy fiatal pár alakíttatta át. A jármű egykor rabszállító busz volt, és a belsejében ma is megvan a régi biztonsági rács.

Ezt is szeretjük