Aprócska étkezők gyufásdoboznyi konyhába
35 ezer forint alatt
A legkisebb konyhában is szükség van egy asztalkára és néhány székre. Ha eddig nem találtál megfelelőt, segítünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az étkező és a konyha a lakás két fontos helyisége. Természetes igény velük szemben, hogy elegendő hellyel rendelkezzenek, hiszen az ételek előkészítése és a főzés is helyet igényel, és az is jó, hogy van hol elkölteni az elkészített vacsorát.

Sajnos manapság keveseknek adatik meg a tágas és kényelmes konyha, étkezővel pedig még kevesebben büszkélkedhetnek.

Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor válassz a konyhába olyan étkezőszettet, mely nem vesz el sok helyet, mégis kényelmesen használható. A következő négy praktikus összeállításért ráadásul még egy vagyont sem kell fizetned.

A legkisebb családi asztal

Hogyan étkezhet kényelmesen egy négyfős család egy garzonban? A válasz egyszerű: az RS Bútoráruház praktikus asztalának segítségével. Az aprócska, ám annál ötletesebb, Pille névre keresztelt bútor, melyhez négy szék is jár, mindössze 70x75x20 centi, ám két pozícióba is kinyitható. Ha csak két személy étkezik, 68 centisre hajthatod ki az asztalt, ha azonban az egész család együtt vacsorázik, 116 centissé is varázsolható egyetlen mozdulattal a bútor, mivel két lapja le-, illetve felhajtható. Bármilyen stílusú lakásban jól mutat, ráadásul nyolc különböző színből választhatod ki a számodra legjobban tetszőt.

A székek kárpitjához pedig 21 anyagot ajánlanak. A bárpultszerű asztalokhoz képest előnye, hogy később, egy nagyobb lakásba költözve is nyugodtan használhatod, így, ha sikerül tágasabbra cserélni a lakást, étkezőbútorra már nem kell majd költened.

Ára: 14 990 forint.*

Kicsi, de kényelmes

Első pillantásra aprónak tűnhet, mégis kényelmesen megebédelhetsz a JYSK praktikus, Artur nevű étkezőasztala mellett. A 100 centi hosszú, illetve 55 centi széles asztal kis helyet foglal, mégis kényelmesen étkezhet mellett két személy is.

A fémből készült váz és a juharborítás miatt a legtöbb lakásban jól mutat, elsősorban azonban modern stílusú konyhákba illik. Az asztal két alsó polccal rendelkezik, melyek tökéletes tárolóhelyek a kenyérpirító vagy a használaton kívüli tálcák, edények számára, illetve az újságoknak, ha szeretsz a reggeli kávé közben olvasgatni. Ha pedig éppen szükség van a helyre, pillanatok alatt eltüntetheted az útból a székeket, melyek összecsukhatóak, az asztalt pedig bárpultként is használhatod.

Ára: 14 900 forint.*

Elegáns megoldás apró konyhába

Modern, praktikus és elegáns - röviden így jellemezhető a KIKA Fergie fantázianévre hallgató bárszettje. Utóbbi megnevezés azonban ne tévesszen meg, hiszen a szett tökéletesen használható étkezőként a konyhában. Bár nincsenek polcai, aprócska méreténél fogva rendkívül praktikus és helytakarékos: az asztal mérete ugyanis mindössze 80x60x90 centi, a két székkel így nem foglal el sok helyet a konyhában.

A szetthez két szék tartozik. Bár továbbiakat is vásárolhatsz hozzá, az asztal mérete csupán két személy számára teszi lehetővé a kényelmes étkezést. Az ezüstszínű váz, az asztal üveglapja és a székek ülőrészének fekete bevonata modern és elegáns külsőt kölcsönöz a szettnek, mely ezáltal tökéletes kellék lehet egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsorához is.

Ára: 29 900 forint.*

Klasszikus étkező garzonba

Ha annak ellenére, hogy kicsi a lakás, nem kell minden négyzetcentiméterrel spórolnod, választhatod a Szivárvány Bútorház Mika fantázianévre keresztelt étkezőgarnitúráját. A klasszikus stílusú szett székeinek támlája azonban a megszokottnál alacsonyabb, ami modern hangulatot kölcsönöz a bútor-összeállításnak.

Egy jó színválasztással pedig mindezt fokozhatod, hiszen az asztal négy különböző színben kapható, a hozzá tartozó négy szék kárpitját pedig tucatnyi anyagból választhatod ki. Az asztal ez esetben is összecsukható: eredeti mérete 50x70 centi, melyet 100x70 centire növelhetsz, ha több helyre van szükség a vacsorához.

Ára: 34 900 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük