3 igazán hozzáértő vízvezeték-szerelő a városban
Csöpög a csap, de sehol egy jó szaki, vagy éppen csőtörés van? Bemutatunk három szakembert, aki segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jó és megbízható szakember sokoldalú, hiszen rengeteg helyzetben szükséged lehet a segítségére, kezdve a mosógép beszerelésétől a csőtörésen át a duguláselhárításig.

Sajnos, az ilyen jellegű munkák gyakran azonnali megoldást igényelnek, így fontos, hogy olyan céghez vagy szerelőhöz fordulj, aki nem él vissza szorongatott helyzeteddel.

A teljes káosszal járó szituációk a lehető legváratlanabb időpontban is kialakulhatnak, így szerencsés, ha egy éjjel-nappal elérhető szakember száma lapul a zsebedben.

A megbízható szerelő ismérvei

A megbízható szakember fix árakkal dolgozik, és nem a hasára csapva találja ki, hogy mennyit kell fizetned az elvégzett munkáért. Előre szól, hogy az adott munka mennyi időt vesz igénybe, milyen további anyagköltségek merülhetnek fel, és egy rövid kárfelmérést követően pontosan megmondja, hogy mennyit kell fizetned majd. Egy lelkiismeretes vízvezeték-szerelő garanciát vállal az elvégzett munkáért, ha pedig esetleg kiújulna egy korábban már megoldottnak hitt probléma, akkor sem hagy pácban.

Wejer Kft. - kiszállási díj nélkül

A fenti szempontokat figyelembe véve szívesen ajánljuk a nap 24 órájában hívható Wejer Kft.-t. A rutinos szakembergárda tagjai kiszállási díj nélkül dolgoznak.

A folyamatos képzéseken megszerzett tudás mellett a tapasztalt szerelők mindegyike teljes megoldást nyújtó szervizkocsival is rendelkezik, és bármilyen helyzetre fel vannak készülve. Természetesen nemcsak csőtörés esetén számíthatsz a cég munkatársaira: szerelvényezés, duguláselhárítás vagy éppen a vízvezetékrendszer felújításában is érdemes hozzájuk fordulnod.

Telefon: 061 387-9713.
További információk: www.wejervizgazfutes.hu »

Vízvezetékszerelő.com - gyors és tiszta munka

Hasonlóan jó referenciákkal rendelkezik a Vízvezetékszerelő.com is. Legyen szó csőrepedésről, csőtörésről, szivárgásról, beázásról vagy éppen a kerti csaprendszer téliesítéséről, bizalommal tárcsázhatod a cég telefonszámát. A fix árakkal dolgozó cég bojlerjavítást, csapok, szifonok, WC-csészék, WC-tartályok, mosdók, mosogatók, mosdókagylók beszerelését is vállalja. A cég munkatársai - amellett, hogy azonnali megoldást ígérnek a problémádra - a nap 24 órájában elérhetőek, gyorsan és tisztán dolgoznak.
Ha őket hívod, akkor az előre egyeztetett időpontban megjelenő szakember pár perc alatt felméri a probléma forrását, és előre tájékoztat arról, hogy mennyi időt vesz igénybe a hibaelhárítás.

Telefon: 0630 271-2426, 0630 872-3066.
További információ: www.vizvezetekszerelo.com »

Vízmester.hu - tisztességes munka

Csőtörések sürgős javítása, lefolyóvezeték-rendszerek cseréje, sőt, egy komplett fürdőszoba-felújítás esetében is számíthatsz a Vízmester.hu szolgáltatásaira. A lelkiismeretes és tisztességes munkavégzést garantáló - és maximálisan szem előtt tartó - cég berendezési tárgyak cseréjét és szakszerű felszerelését is vállalja, hasonlóan a komplett felszálló vezetékek és vízórák cseréjéhez.

Őket is hívhatod, ha azonnali segítségre van szükséged, de a duguláselhárítás és a fűtésszereléssel kapcsolatos teendők sem okoznak problémát az átlátható, konkrét árakkal dolgozó vállalkozásnak.

Telefon: 0670 369-1993.
További információ: www.vizmester.hu »
Ezt is szeretjük