3 hozzáértő fűtésszerelő a városban

Ömlik a víz a radiátorból, leállt a fűtés éjszaka, vagy a konvektorod kapcsol ki magától? Hívd a következő szakembereket!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs annál rosszabb érzés, mint a téli hónapokban otthon dideregni a hidegben, miközben odakint röpködnek a mínuszok.

Legyen szó egyik pillanatról a másikra elszálló központi fűtésről, egy meghibásodott gázkazánról vagy egy komplett fűtésrendszer kialakításáról, egy jó szakember segítségére mindig számíthatsz.

A jó szakember mindenhez ért

A fűtésszerelés egy nagyon komplex, sokrétű tudást igénylő munkakör, amit tovább bonyolít a fűtési módszerek sokfélesége. Van, aki gázzal, mások távfűtéssel vagy éppen házközponti fűtéssel tartják melegen lakásukat.
Bármilyen formában is gondoskodj a kellemes hőmérsékletről, a biztonság kedvéért melegen ajánlott egy megbízható szakember számát kéznél tartanod, akire a karbantartás és a fűtésszezon megkezdése előtt esedékes felülvizsgálat során is számíthatsz.

Egy valamirevaló szakember rövid határidővel, szakszerűen és garanciával dolgozik. Előre tudhatod, hogy mekkora költséggel kell számolnod, és nem csak a javításban, de a tervezésben, az ügyintézésben és az anyagbeszerzésben is számíthatsz a segítségére.

Azonnali megoldáshoz: Víz-gáz-non-stop Gyorsszolgálat

Ha teljes körű szolgáltatásra és egy esetleges meghibásodás esetén azonnali segítségre van szükséged, akkor jó szívvel ajánljuk a 24 órás ügyfélszolgálattal működő, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető Víz-gáz-non-stop Gyorsszolgálatot. A képzett munkatársakkal dolgozó cég szakszerű segítségére meghibásodott fűtésrendszerek tervezésében, javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, ügyintézésében, hitelesítésében is számíthatsz.

A szolgáltató teljes körű ügyintézéssel, rövid határidővel és teljes garanciával vállal munkákat, de az anyagbeszerzésben is számíthatsz a szakértelmükre és a segítségükre, ráadásul kiszállási díjat sem számolnak fel.

Víz-gáz-non-stop Gyorsszolgálat
Telefon: 0670 773-6526, 0620 594-0760.
Bővebb információ: www.vizgaznonstop.hu »

Ahol fontos az elégedettség: Szerel-net Kft.

Fűtési rendszerek indításával, javításával, radiátorok, szelepek, légtelenítők, tágulási tartályok cseréjével kapcsolatban hívd bizalommal a Szerel-net Kft. szakembereit.

A cég munkatársai nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy ügyfeleik mindig elégedettek legyenek velük. Ennek érdekében mindent meg is tesznek a kollektíva tagjai: kiemelt figyelmet fordítanak a pontos érkezésre, a jó árakra és a tisztaságra.

A csak és kizárólag garanciális munkát vállaló szakemberek nem hagynak  rendetlenséget maguk után, a szerelés nyomainak eltüntetése ugyanis része a munkájuknak. Bizalommal hívhatod őket gázkészülékek szervizelésével kapcsolatban is, egy telefonos egyeztetést követően akkor keresnek majd fel otthonodban, amikor alkalmas. Még a munka megkezdése előtt előzetes árkalkulációt készítenek, amit egy munkalapon rögzítenek, garantálva ezzel, hogy a végén azt az árat kell kifizetned, melyben előzetesen megállapodtatok.

Szerel-net Kft.
Telefon: 061 270-3600.
Bővebb információ: www.szerelnet.hu »

Kicsitől a nagy munkáig: Gebe Kft.

Szintén díjtalanul vállalják a kiszállást a Gebe Kft. munkatársai. A közel 30 éves tapasztalattal rendelkező, fűtésszereléssel foglalkozó cég segítségére hétvégén is számíthatsz. A rövid határidővel és minden esetben írásos garanciával dolgozó szakember nagyobb munkák mellett kisebb volumenű teendőket is vállal.

Gebe Kft.
Telefon: 061 207-2850.
Bővebb információ: futesszereles.gebeviz.hu »

Legyen szó lyukas vagy csöpögő radiátorról, konvektor karbantartásáról vagy cseréjéről, esetleg egy teljesen új rendszer kialakításáról, minden esetben érdemes hozzájuk fordulnod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Áraikat a tervek minősége, a szükséges előkészítő munkák, a munkaterület és a megrendelői kívánságok alapján határozzák meg.

Ezt is szeretjük