Gyönyörű adventi koszorúk mézeskalácsból: az ajtóra is akaszthatod, az asztalra is teheted őket

Kész műalkotások születhetnek meg a konyhában egyszerű mézeskalácsból, még koszorút is lehet készíteni belőle.

GettyImages-1289415462

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mézeskalács sokak ünnepi asztalának elengedhetetlen finomsága, nem ritkán pompás mézeskalács házak, már-már paloták épülnek felhasználásával - arra viszont már kevesebben gondolnak, hogy akár koszorú is készülhet belőle.

Változatos, szebbnél szebb mézeskalács koszorúkat lehet gyártani, amik asztali díszként vagy ajtódíszként is megállják a helyüket. A kellő óvintézkedések után még gyertyákat is beleállíthatsz az ehető adventi dekorációba.

Mézeskalácsból készült koszorúk

Attól függően, milyen süteményszaggató formákkal rendelkezel, esetleg még egy-kétféle színű ételfesték is rejtőzik a fiókok mélyében, szinte bármilyen koszorút készíthetsz mézeskalácsból. Ötletekből nincs hiány, hogyha szeretnél ihletet meríteni a művelet előtt, mutatunk pár igazán látványos változatot.

(Cikken belüli, és ajánlóképek forrása: pinterest, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük