7 pofonegyszerű, mégis nagyon mutatós téli ajtókoszorú: készítsd el a bejáratra saját kezűleg

Nincs is jobb a saját készítésű díszeknél: csinálj téli ajtókoszorút a bejáratra, egyszerűen.

Téli ajtókoszorú
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az otthon jelentős pontja a bejárat. Valahányszor elindul vagy hazaér az ember, találkozik vele, és az érkező vendégek is itt csengetnek be. Már csak ezek miatt is érdemes ezt az ajtót valamilyen módon dekorálni.

Egy kedves dísz kellemesebbé teheti az indulást és az érkezést, valamint azt üzenheti a látogatóknak, hogy a ház vagy lakás olyan embereké, akik szeretik az otthonukat, és örömüket lelik a mindennapok apró szépségeiben. Az ajtókra függeszthető koszorúk nagyon mutatósak, ráadásul a díszítőelemeikkel az aktuális évszakhoz, ünnephez is igazodnak. Ilyenek nemcsak készen vásárolhatók, hanem otthon is elkészíthetők, akár minimális kézügyességgel. Csupán be kell szerezni a szükséges alapanyagokat, és kezdődhet is az alkotás. Az egyedi alkotására mindenki büszke lehet, és egészen biztos, hogy senki ajtaján sem lesz még egy ugyanolyan dekoráció a szomszédságban.

7 mutatós téli ajtódísz saját kezűleg

A következő, igazán szép darabok megalkotásához valamilyen hungarocell vagy gallykoszorúalapra, ragasztópisztolyra, szalagra, damilra, illetve madzagra lesz szükség. Minden ötlethez más-más fő díszítőelem kell: tobozok, vattapamacsok, vagy éppen gömbök. Egy ráadásötletet is mutatunk, ami nem karika alappal készül.

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük