Kiszuperált vackokból dizájnos éjjeliszekrény: 8 zseniális ötlet, ami mellett öröm lesz az ébredés

Készen kapható éjjeliszekrény helyett izgalmasabb egy saját kezűleg készített darab. Kiselejtezett limlomokból megvalósítható ötleteket mutatunk.

Éjjeliszekrény-ötletek DIY
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Felkelni különösen a hétfő reggeleken nehéz, de a hét többi napján sem az ember kedvence. Érdemes minél több apróságot bevetni, ami segíthet mosolyogva ébredni.

Ilyen lehet egy vidám papucs, amibe garantáltan nem bal lábbal lép az ember, egy-egy vidám zene vagy akár egy szép, egyedi éjjeliszekrény is. Az ágyat nem számítva ugyanis ez az első bútor, amit meglát az ember: jó, ha pozitív érzéseket kelt. Bár a bútorboltokban számos ilyen szekrényke kapható, egyik sem lesz olyan szívmelengető látvány, mint egy saját kezűleg készített, tökéletesen egyedi darab, melyből nincs még egy a világon. Csupán szét kell nézni a sufniban, pincében, milyen leselejtezett, régi holmikból lehetne valami nagyszerűt alkotni: jó alap lehet egy régi szék, pár öreg bőrönd, vagy akár egy kosár is. Ezek újrafelhasználásával a környezetvédelemért is tesz az ember, hiszen a tárgyakból mégsem lesz szemét, illetve eggyel kevesebb holmi kél el a boltban, ami közvetetten ugyancsak a föld védelmét segíti.

8 egyszerű, de nagyszerű éjjeliszekrény-ötlet

Aki szívesen készít kreatív munkákat, annak különösen nagy öröm lehet megalkotni egy ötletet a következők közül, de egyszerűségük miatt még a kevésbé gyakorlott kezek is játszi könnyedséggel boldogulhatnak velük. Látványos inspirációkat mutatunk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük