Kiszuperált vackokból dizájnos éjjeliszekrény: 8 zseniális ötlet, ami mellett öröm lesz az ébredés
Készen kapható éjjeliszekrény helyett izgalmasabb egy saját kezűleg készített darab. Kiselejtezett limlomokból megvalósítható ötleteket mutatunk.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Felkelni különösen a hétfő reggeleken nehéz, de a hét többi napján sem az ember kedvence. Érdemes minél több apróságot bevetni, ami segíthet mosolyogva ébredni.

Ilyen lehet egy vidám papucs, amibe garantáltan nem bal lábbal lép az ember, egy-egy vidám zene vagy akár egy szép, egyedi éjjeliszekrény is. Az ágyat nem számítva ugyanis ez az első bútor, amit meglát az ember: jó, ha pozitív érzéseket kelt. Bár a bútorboltokban számos ilyen szekrényke kapható, egyik sem lesz olyan szívmelengető látvány, mint egy saját kezűleg készített, tökéletesen egyedi darab, melyből nincs még egy a világon. Csupán szét kell nézni a sufniban, pincében, milyen leselejtezett, régi holmikból lehetne valami nagyszerűt alkotni: jó alap lehet egy régi szék, pár öreg bőrönd, vagy akár egy kosár is. Ezek újrafelhasználásával a környezetvédelemért is tesz az ember, hiszen a tárgyakból mégsem lesz szemét, illetve eggyel kevesebb holmi kél el a boltban, ami közvetetten ugyancsak a föld védelmét segíti.

8 egyszerű, de nagyszerű éjjeliszekrény-ötlet

Aki szívesen készít kreatív munkákat, annak különösen nagy öröm lehet megalkotni egy ötletet a következők közül, de egyszerűségük miatt még a kevésbé gyakorlott kezek is játszi könnyedséggel boldogulhatnak velük. Látványos inspirációkat mutatunk.

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük