8 olcsó, de mutatós bútor a lakásba egyszerű faládákból: könnyű őket elkészíteni
A faládákban nagyon sok lehetőség rejtőzik: kiváló bútoralapanyagok.

9
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előbb-utóbb a legtöbb ember ráérez az alkotás ízére: akik szívesen kreatívkodnak, akár otthonuk szépítgetésében is élvezhetik ennek az örömét. Nemcsak dísztárgyak, kisebb tartódobozok vagy kosárkák készíthetők saját kezűleg, hanem akár bútorok is: mindössze egy olyan hálás alapanyagra van hozzá szükség, mint például a faláda.

A többféle méretben elérhető tárolók sokoldalúak, és nagyszerűen kombinálhatók egymással. Mivel jó részük natúr, kezeletlen felületű, lakkozhatók vagy le is festhetők valamilyen tetszőleges színre. Asztalok, trendi polcok, függő virágtartók és még sok más készíthető belőlük: bármi is születik, pénztárcakímélő bútor kerül a lakásba, és egy olyan egyedi, saját ízlésre és igényekre szabott bútordarab, amilyen egyetlen más otthonban sem található meg. A saját munkára ráadásul mindig büszkeség és öröm lesz ránézni.

Bútorok faládákból

A következő ötletek megvalósításához nem kell mesteri kézügyesség, csak egy kis idő, némi kreativitás és pár munkaeszköz: a ládákon és esetleges plusz anyagokon - falapok, görgők - túl faragasztó, szögek, kalapács, valamint igény szerinti lakk vagy festék. A csináld magad bútorok zöme egymásra vagy egymáshoz erősített ládákból áll: pofonegyszerűek!

(Képek: Pinterest, Getty Images.)

Ezt is szeretjük