Pikáns tormás sonkatekercs
Amennyiben nem szeretnél karácsony napján a tűzhely mellett robotolni, készíts előre hidegtálat mesés sonkatekercsekkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindenki szereti karácsony napját a tűzhely mellett tölteni, pláne akkor, ha népes vendégsereg lepi el a lakást. Ha szeretnél gyorsan finomat és laktatót alkotni, akkor várd őket a hidegtálak nagy kedvencével, a sonkatekerccsel.

Ezt igazán egyszerű elkészíteni, ráadásul a pénztárcát is kíméli, tehát, ha jól akarod lakatni a siserahadat, akkor kezdj neki a tekerésnek.

Egyszerű tormás sonkatekercs

Hozzávalók:

  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 16 szelet gépsonka
  • 10 dkg vaj
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 teáskanál mustár
  • 2 teáskanál ecetes torma
  • bors

A sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek közepére.

Tekercseld fel őket, és tedd hűtőbe, hogy az ízek alaposan összeérjenek. Franciasaláta-ágyon vagy friss, ropogós kenyérrel tálalva az igazi.

Képünk Az otthon ízei blogról származik.

Ezt is szeretjük