Pikáns tormás sonkatekercs
Amennyiben nem szeretnél karácsony napján a tűzhely mellett robotolni, készíts előre hidegtálat mesés sonkatekercsekkel.

Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Visszatérnek a ’70-es évek kedvenc táskái: bohém és nőies az idei trend »

10 évet letagadhatsz ezzel a sminkkel, ha elmúltál 30: egyszerű praktikák fáradt bőrre »

Holnaptól igazi ruharitkaságok a H&M-ben: Giambattista Valli az új vendégtervező »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nem mindenki szereti karácsony napját a tűzhely mellett tölteni, pláne akkor, ha népes vendégsereg lepi el a lakást. Ha szeretnél gyorsan finomat és laktatót alkotni, akkor várd őket a hidegtálak nagy kedvencével, a sonkatekerccsel.

Ezt igazán egyszerű elkészíteni, ráadásul a pénztárcát is kíméli, tehát, ha jól akarod lakatni a siserahadat, akkor kezdj neki a tekerésnek.

Egyszerű tormás sonkatekercs

Hozzávalók:

  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 16 szelet gépsonka
  • 10 dkg vaj
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 teáskanál mustár
  • 2 teáskanál ecetes torma
  • bors

A sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek közepére.

Tekercseld fel őket, és tedd hűtőbe, hogy az ízek alaposan összeérjenek. Franciasaláta-ágyon vagy friss, ropogós kenyérrel tálalva az igazi.

Képünk Az otthon ízei blogról származik.

Ezt is szeretjük