87% ezt a szót keresi a másik profiljában a randioldalakon - 8 kifejezés, ami vonzóvá tesz

Kiderült, melyek azok a kifejezések, amelyek felkeltik a társkeresők figyelmét a férfiak, illetve a nők profiljában.

Vonzó szavak a társkeresőn
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A randioldalak és -applikációk egyre népszerűbbek, mert ezek segítségével bárki, bárhonnan és bármikor nézelődhet a potenciális partnerjelöltek között, és akár otthonról, egyszerűen is ismerkedhet. Ez pedig nemcsak azoknak jó, akik állandó időhiányban szenvednek, hanem azoknak is, akik visszahúzódóbbak, és személyesen nehezebben bonyolódnak beszélgetésbe másokkal.

Ahhoz viszont, hogy tényleg hatékony és gyors legyen a társkeresés, valamint a regisztráló valóban azokat az embereket vonzza be az oldalon, akiket keres, oda kell figyelni a profil kitöltésére. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak felületesen írnak magukról, vagy megfeledkeznek a lényeges információkról. Pedig vannak olyan kifejezések, melyek megduplázzák a pártalálás esélyét, és felkeltik az ellenkező nem érdeklődését. Egy randiapp egy kutatása során kiderítette, melyek ezek.

Mit keresnek a férfiak a nők profiljában?

A Badoo nevű társkereső oldal arra volt kíváncsi, hogy milyen szavak, jellemzők teszik igazán vonzóvá a nőket és a férfiakat a randialkalmazásokban, illetve -oldalakon. Ehhez a náluk regisztráltak közül a legnépszerűbbek, legsikeresebbek profilját vizsgálták, méghozzá legfőképpen azt a részt, ahol a felhasználók magukról írnak. Az adatok elemzése során pedig sikerült kideríteniük, melyek azok a szavak, amelyek megduplázzák a pártalálás esélyét, és segítenek abban, hogy az ellenkező nem tagjai felfigyeljenek az illető oldalára, a megfelelő oldalra húzzák az applikáción, és beszélgetést kezdeményezzenek vele.

Kiderült, hogy az emberek 87%-a a vicces szót keresi a másik profiljában: ez az, ami miatt leginkább potenciális jelöltnek tartják az illetőt. A nők bemutatkozásában csábító még a férfiak számára az, ha valahol ott szerepel a szövegben a szerelem, a zene, az ital vagy éppen a kávé szó, de a kék szemek, a sör és az edzőterem is vonzó a szemükben. 

Mi csábító a nők számára?

A nők számára a férfiak profilja akkor volt a legmegnyerőbb, ha a vicces mellett szerepelt benne a 180 centi magas kifejezés, illetve valahova a szövegbe beleírták a család, a kutya, a vacsora, a szakáll, az utazás, a párkapcsolat, valamint az edzőterem, a zene és az autó szavakat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze, mindez nem azt jelenti, hogy akkor is szerepelnie kell a fentebb említett kifejezéseknek, ha nem igazak, vagy nagyon távol állnak valakitől. Csupán azt, hogy, ha valóban jellemzőek az illetőre, akkor nem érdemes őket kihagyni. Claire Scott, a Badoo randiszakértője elmondta, hogy nem szabad félni egyéni tulajdonságokat, kedvenc ételeket, filmeket sem megemlíteni, hiszen ezek, illetve a fenti szavak nemcsak szimpatikussá tesznek a hasonló érdeklődési körű párkeresők számára, hanem még beszélgetésindítóként is szolgálhatnak.

Mit keresnek a nőkben a komoly férfiak?

Vannak olyan tulajdonságok, amelyek azonnal elcsavarják a férfi fejét, és azt eredményezik, hogy gyorsan beleszeressen a nőbe. A következők garantáltan ezt eredményezik - legalábbis a komoly pasik esetében.

16 tulajdonság, amit a komoly férfi keres a nőkben – Benned megvannak?

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük