100 randin volt 1 év alatt a nő - Ezek a legfontosabb tanácsai a nőknek

Rengeteg tapasztalatot gyűjtött a száz randevú után. Ezek alapján fogalmazta meg a legfontosabb tanácsait a párkereső nőknek.

randi
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Holly Martynnak sajnos nem igazán jöttek össze a dolgai a szerelmi életét tekintve. Amikor a második válása utáni tartósabb párkapcsolata is nehéz és fájdalmas szakítással végződött, teljesen összetört.

Az anyuka sokáig tanácstalan volt azzal kapcsolatban, hogy mit kezdjen az életével, aztán egy magazinban olvasott cikk hatására igen szokatlan ötlete támadt: elhatározta, hogy el fog menni száz randevúra, méghozzá egy év alatt. Nagyrészt az interneten ismerkedett meg a férfiakkal, és, aki szimpatikusabb volt, azzal találkozott is. Miután pedig teljesítette a kitűzött célt, megosztotta a tapasztalatait és a legfontosabb randitanácsait a neten, melyeket szerinte minden nőnek meg kellene fogadnia.

Itt rontják el a legtöbben

Azt javasolja mindenkinek, hogy éljék az életüket, hódoljanak a hobbijaiknak, utazzanak a barátaikkal vagy akár egyedül, de ne üljenek otthon. A legtöbben ugyanis ott rontják el a párkeresést, hogy nem mozdulnak ki, és még akkor is csak halogatják a találkát, ha már régóta beszélgetnek egy, a randioldalakon megismert férfival. Azt hangsúlyozta, hogy sokkal nagyobb esélye van valakinek az igazi megtalálására, ha nem a kanapéján tölti az estéket és a hétvégéket, hanem igenis rászánja magát, és kimozdul valahová.

A kötelező program heti egyszer

Tapasztalta, hogy egy egyedül ülő emberhez sokkal könnyebben odamennek a férfiak ismerkedni, ezért mindenkinek azt tanácsolja, hogy heti egyszer üljön be valahova - akár étterembe, akár kávézóba vagy bárba - teljesen magányosan. Fontos, hogy ilyenkor senki ne bújjon a telefonjába vagy a laptopjába, hanem legyen nyitott, nézelődjön, keresse a szemkontaktust, és ne féljen rámosolyogni egy férfira, hanem bátran adjon jeleket, ha valaki tetszik neki.

A nagy számok játéka

Sajnos nagyon kevesen vannak, akik egyetlen randevú után megtalálják a tökéletes pasit, ezért szerinte az is fontos, hogy ne adják fel könnyen, és üljenek le egy kávéra mindenkivel, aki szimpatikus nekik. Mert lehet, hogy száz randi is kell ahhoz, hogy olyanra találjon az ember, akitől többet is szeretne, ezért nagyon kitartónak kell lenni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem titok a szingliség

Holly szerint a szingliséget nem titkolni, hanem reklámozni kell - legalábbis az ismerősök körében biztosan, hiszen sosem tudni, kinek akad egy-egy jóképű, szintén egyedülálló férfi a baráti társaságában. Sokan jönnek össze így, és ebben az esetben arra is kevesebb lesz az esély, hogy olyan partnert javasolnak majd a hozzájuk közel állók, aki egyáltalán nem az esetük.

A netes randizás nem reménytelen

Sok romantikus sztori, de legalább annyi horrortörténet övezi a társkereső oldalakat, ám, ha valaki tényleg meg szeretné találni az igazit, nem szabad félni tőlük, és igenis regisztrálni kell. Szakítás és válás utáni újrakezdéshez Holly szerint például tökéletes ez a megoldás, és elárulta: ő is számos csodás randin vett részt a társkeresőknek köszönhetően.

Fontos randiszabályok

Illik késni a randiról? Ki válassza ki a helyszínt? Ki kérje el a másik számát? Meddig hív, ha tetszel neki? Ezekre és hasonló fontos kérdésekre kaphatsz most választ.

Ezt is szeretjük