Így kell kinéznie egy nő randiprofiljának ahhoz, hogy a lehető legtöbb férfi figyelmét keltse fel

A randiszakértő elárulta a trükköket, amik mindig beválnak.

Társkeresés online
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengetegen próbálnak az interneten párra találni, kisebb-nagyobb sikerrel. Vannak, akiknek teljes mértékben összejön a dolog, hiszen nagyon sok happy enddel végződő sztorit lehet hallani és olvasni, de sokan vannak olyanok is, akiknek balul sül el a találka, vagy inkább a személyes ismerkedésnél maradnak.

Ha viszont te is kacérkodsz a randioldalakkal, vagy már fent is vagy, és ott szeretnéd megtalálni a szerelmet, akkor érdemes néhány dologra odafigyelni. Ha ugyanis rosszul csinálsz néhány apróságot, akkor sokkal kevesebb férfi figyelmét kelted majd fel.

Ha ilyen a randiprofilod, tapadnak rá a férfiak

Most egy randiszakértő, aki az egyik legnagyobb nemzetközi társkereső oldal vezetője, Clare Certain felfedett minden eddig rejtett fortélyt a Daily Mailnek, és elmondta a tuti receptet arra, hogy a legtöbb és a legjobb pasik találjanak rád az oldalakon.

A legfontosabb, hogy milyenek a képeid, sőt, az is, hogy mennyi van belőlük. A szakértő szerint ugyanis az öt darab a legideálisabb, ami nem túl sok és nem is túl kevés, tehát pont tökéletes. Az első, a profilkép semmiképpen ne legyen szelfi, legyen éles, világos, jól látható, ne viselj rajta túl sok sminket, és engedd le a hajadat. Ha ez már megvan, Clare Certain tanácsai szerint a többi már lehet kicsit lazább, és lényeges, hogy mindegyiken csinálj valami mást: sportolj, sétálj, szórakozz, de lehet akár nyaralós fotó is, viszont mindenképpen egyedül legyél rajta, ne a barátaiddal.

- Mindenképp különbözőek legyenek a képek. Szeretsz a szabadban lenni, vagy enni? Mutasd meg! Engedd, hogy a fotód meséljenek rólad egy kicsit. A legnépszerűbb felvételek például a strandolósak - mondta a szakértő, aki azt is hozzátette, hogy egy enyhe mosoly is erős plusz pont tud lenni.

Ne legyél szégyenlős

Azt is elmondta, hogy ne írj magadról túlságosan sokat, csak a lényeget, ami érdekes, és az is nagyon fontos, hogy üzenj a kiszemeltnek, amilyen gyorsan csak lehet. Ha például a randiapp összeillőnek tart titeket, írj neki nyugodtan. Beszélgessetek bármiről, nem lényeg, csak az, hogy kapcsolatba kerüljetek egymással, a többi pedig majd kialakul magától.

- Ahelyett, hogy személyes kérdésekkel bombáznád, másra koncentrálj. Ha például van róla egy kép, amin egy motoron ül, akkor csak dicsérd meg a motorját, és ezután magától beindul a beszélgetés - mondta a szakértő, és azt is tanácsolja, hogy érdemes minél hamarabb megbeszélni egy személyes találkozót is, hogy időben kiderüljön, valóban passzoltok-e egymáshoz.

Ezt is szeretjük