Olyan babákat készít a nagypapa, amilyeneket máshol nem kapni: vitiligós játékaival segít a gyerekeknek

Egyedi babáival a gyermekeknek szeretne önbizalmat adni a nagypapa.

vitiligos nagypapa babai

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A 64 éves brazil nagypapa, João Stanganelli korábban gasztronómiai területen dolgozott, azonban szívproblémái miatt az élete tavaly hatalmas fordulatot vett.

Vissza kellett vennie a hajtásból, ezért elbúcsúzott teljes munkaidős állásától, és helyette inkább az egészségére koncentrált. Fontos volt számára, hogy amennyire csak lehet, aktív maradjon mind testileg, mind szellemileg, ezért elhatározta, hogy új hobbiba kezd.

Babáival gyerekeknek segít a nagypapa

Feleségével együtt megtanultak horgolni, öt nap múlva már elkészítette élete első babáját, ezután pedig nem volt megállás. Az eredeti terve az volt, hogy unokájának készít majd játékokat, de a megszokott figurák helyett valami olyat szeretett volna, ami mindig rá emlékezteti a kislányt. Ekkor is jött az az inspiráló ötlet, amivel most rengeteg gyermeknek segít az önelfogadásban, önmaguk szeretetének erősítésében.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: instagram.com/joaostanganelli.

Ezt is szeretjük