Hibát vagy különleges dolgot veszel észre a képen? - Nem biztos, hogy azt, amit kellene
Sokan teljesen másra koncentrálnak a lány fotóit látva, mint amire kellene.

vitiligos lany cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki egy kicsit különbözik külsőre az átlagtól, rögtön fürkésző szemek célpontjává válik. Sokan csúfolják, kinevetik, kiközösítik azokat, akik máshogy néznek ki, és szépséghibának titulált jegyeiket veszik észre elsőre. Pedig ennek nem szabadna így lennie.

Francesca Conti rengeteg nehézséget és fájdalmat élt át amiatt, hogy a vitiligo miatt egyre nagyobb fehér foltok jelennek meg a bőrén.

Nem hiba, hanem különlegesség a vitiligo

A 26 éves olasz lány hat évvel ezelőtt, egy medencés bulin szórakozott, amikor észrevett egy világos pöttyöt a bőrén, amire nem sokkal később egy férfi megjegyezte, hogy szerinte ez vitiligo. Francesca nem hitt neki, de a biztonság kedvéért elment egy vizsgálatra, és néhány héttel később az orvosok diagnosztizálták nála a rendellenességet. A lány könnyedén elfogadta, hogy bőre szép lassan megváltozik majd, de sokan kinevették, és viccet csináltak belőle. Ő viszont megőrizte magabiztosságát, és modellként kezdett dolgozni. Rengeteg gyönyörű fotó készült róla, és a lány több fehérneműs vagy meztelen fotón megmutatta már magát, hogy bebizonyítsa, így is gyönyörű és vonzó, illetve erőt adjon másoknak.

Ezt is szeretjük