Vágyfokozó, orgazmusserkentő, és elűzi a női fertőzéseket

Mi az?

Íme, a legjobb szerek, amelyekkel egészséges, boldog nemi életed lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női nemiség csodálatos, hiszen ennek köszönhetően lehetséges az anyaság, de a szebbik nem egyúttal az örömszerzés számtalan módjával juthat a csúcsra is. Ugyanakkor rendkívül törékeny rendszer, hiszen a vágy sem indul be mindig ugyanolyan ingerek hatására, és a makacs nemi fertőzéseknek is a nők vannak leginkább kitéve. Ebből következik, hogy az élvezetes szexhez nem elég ismerned a tested, de arra is érdemes gondot fordítanod, hogy a betegségeket távol tartsd.

Női fertőzések

A leggyakoribb női baj a hüvelygomba, ezen belül is a candida albicans által terjesztett fertőzés. A betegség megjelenését az enyhétől a bőségesig terjedő, túrós állagú fehér folyás, valamint a hüvely környéki égő, viszkető érzés jelzi.

A fertőzést uszodában, piszkos mosdóban, de akár egy dohos fürdőszobában tárolt, nem megfelelő gyakorisággal tisztított törölköző útján is el lehet kapni, a helytelen életmód és erőteljes stressz hatására pedig könnyen visszatérővé válhat.

Hasonló esetben pedig előfordulhat, hogy a nőgyógyásztól kapott hüvelykúp vagy szájon át szedhető gyógyszer is csak időleges megoldást nyújt, és két hét-egy hónap múlva azon kapod magad, hogy újra a kellemetlen problémával küzdesz. A visszatérő fertőzések pedig nem csak az egészségedre lehetnek káros hatással. Abban is megakadályozhatnak, hogy kiélvezd ez érzékiség nyújtotta örömöket.

Orgazmus és vágy

A női vágyra számos külső tényező hatással van. Akár a visszatérő fertőzések, a fokozott stressz, a fogamzásgátló tabletta vagy a lelkiállapot is befolyásolhatja, hogy mennyire kívánod a párodat. 

Persze amennyiben lelki vagy egyéb egészségügyi okok állnak a vágy, illetve a végső gyönyör hiánya mögött, a csodaszerek helyett inkább szakemberhez fordulj. De egy kis görcsön, feszült állapoton a természet patikája, valamint a szexuális serkentők is hatásosan segítenek: tudd meg, mely szerek a legjobbak!

Vénusz csepp - mindenre megoldás

A Vénusz csepp 44 féle gyógynövény alkoholos keveréke, amely nem csak a női bajokra, de a szexuális problémákra is megoldást jelenthet. Napi 21 csepp szedése mellett állítólag enyhülnek a menstruációs panaszok, a ciklus rendszeressé válik, de megszűnhet a fehér folyás és a hüvelygombásodás is.

Komolyabb tünetek esetén az előírás kétszer 21 csepp, amennyiben pedig a szexuális életedet szeretnéd felpezsdíteni, ügyelj rá, hogy a normál napi adagot egy-két órával a szeretkezés előtt vedd be.

Ily módon - túl azon, hogy intenzívebb nemi vágyat érezhetsz a kismedence környékén felpezsdült vérkeringés miatt - állítólag a vaginizmus tünetei is enyhíthetők, és intenzívebb orgazmusban lehet részed.

Sőt, egyes leírások szerint még a férfi hűtlenségét is megakadályozza a szer - bár arról nincs információnk, hogy ezt bármilyen jellegű gyógyászati adatok igazolnák. Az 50 ml-es kiszerelés 1990 forintért kapható patikákban és természetgyógyászati boltokban.

Ezüstkolloid - visszatérő fertőzésekre

Az ezüstkolloid rendkívül erős baktérium-, vírus- és mikrobaellenes szer. Tulajdonképpen nem más, mint ionizált vízbe kevert apró ezüstrészecskék, melyek a kórokozók anyagcseréjéhez szükséges enzimek működését gátolják, így igen gyorsan elpusztítják őket.

Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható a gyógyhatású készítmény, így a bőrproblémák mellett kifejezetten hatásos gyógyírt jelenthet a visszatérő gombás fertőzésekre.

Emellett azonban a bakteriális eredetű női bajok megszüntetésében is segít, melyek gyakorta jelentkezhetnek a gombás fertőzésekkel keveredve is. Ebben az esetben fehér, túrós állagú folyás helyett barnás árnyalatút tapasztalhatsz, ugyanúgy csípő, viszkető érzéssel kísérve. Az ezüstkolloidból naponta egy-hat teáskanál szedése javasolt. A 300 ml-es kiszerelés ára 3885 forint, melyet a természetgyógyászati boltokban találsz meg.

Hüvelyfolyás

Még a legnagyobb odafigyelés ellenére is megeshet, hogy elkapsz bizonyos betegségeket. Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen problémák tünete lehet a hüvelyfolyás, nézd meg videónkat!

ClitroriX active - orgazmusserkentő krém

Amennyiben egészségügyi állapotod miatt nem szükséges gyógyhatású készítményeket alkalmaznod, és a tartós szedés helyett azonnali szexuális tűzre vágysz, próbáld ki az orgazmusserkentő krémet! A ClitoriX Active a csiklóra kenve vérbőséget okoz a női nemi szerv környékén, így nem csak a végső gyönyör felé vezető utat rövidíti le, de párod minden egyes mozdulatát is sokkal intenzívebben érezheted tőle.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A krém gyorsan fejti ki enyhén bizsergető, melegítő hatását, így nem szükséges jóval az együttlét előtt alkalmaznod, elég, ha megkéred párodat - akár az előjáték részeként -, hogy kenjen be vele, mielőtt a részletekre térnétek. A termék nem okoz bőrirritációt ezen az érzékeny területen sem, a 40 ml-es kiszerelést 4290 forintért vásárolhatod meg a Vágyaim.hu webáruházban.

Ezt is szeretjük