18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

U-pont: a bombabiztos szexgomb (18+)

Újabb orgazmusfelelősre bukkantak. Szerencsére nem bújt el annyira, mint a G-pont. Fedezd fel te is az U-pontod!

U-pont a tuti orgazmusért

Pont, pont, vesszőcske, készen van...
Igen, igen, már a cím hallatán felsóhajtasz kedves olvasó, újabb pont, amiről állítjuk, működik. Az U-pont esetében javasoljuk, hogy kövessétek a puding próbája az evés dolgot, azaz próba után mondjátok azt, hogy működik, vagy sem.

Nagyon sokszor hallottál már a G-pontról, és mindent elkövettél annak érdekében, hogy párod rátaláljon erre a bizonyítottan létező orgazmusforrásra, de eddig sikertelenül? Az anyatermészet gondoskodott arról, hogy minden nőnek adjon esélyt, ezért odabiggyesztette az U-pontot is a helyére, ha a G-ponttal korábban kudarcot vallottál volna, és ha nem, akkor is.

Mi is ez az U-pont?

Az U-pont körülbelül 2,5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Sajátossága, hogy az őt ért ingerekre sokkal érzékenyebben reagál, mint korábbi barátunk, a G-pont. Az U-pont neve a latin Urethra elnevezésből származik. Ezen pont ingerlésével beindul a szerotonintermelés. A szerotonint boldogsághormonnak is hívják, alacsony szintje a depresszió egyik lehetséges oka lehet. Ha hirtelen sok termelődik, akkor gyönyörérzetet kelt. Az U-pontot a női testen található szexgombnak hívják, amit egyszerűen csak meg kell nyomni, és ezzel bekapcsolható a nő szexuális vágya.

Milyen hatást vált ki az izgatása?

Ha partnered megtalálta, és jól stimulálja U-pontodat, akkor egyszerűen extázisba kerülsz, térdeid elgyengülnek, csodás kéjrobbanás és heves erősségű orgazmus vár rád. Ez a típusú orgazmus nem hasonlítható sem a G-pont segítségével, sem a klitorisz izgatásával elért orgazmushoz. Azon hölgyek, akik ilyen orgazmust átéltek már, úgy nyilatkoztak, hogy kishíján elájultak a kéjtől, amit ezen pont ingerlése okozott.

Amire érdemes odafigyelnetek pároddal, hogy az U-pont nagyon közel helyezkedik el a húgycsövedhez. Az orgazmust azonban nem a húgycsőnyílás ingerlése okozza, sőt, hibalehetőségként említendő az U-pontos orgazmus elérésére vágyóknál, ha a húgycső bemeneti nyílását kezdik el ingerelni az U-pont helyett. A hibás ingerlés esetén elérhető izgalmi állapot, de sajnos pisilési ingerrel társítva, ami nem múlik el úgy, mint a G-pontos izgatás során.

Femina-tipp:

Amennyiben párod a klitoriszod ingerli, és ritmikus ismétlődésben kezét, makkját vagy épp a vibrátort letolja az U-pontodig, a hatás vélhetően frenetikus lesz. Természetesen dönthettek úgy is, hogy csak az U-pontot veszitek célba, de ebben az esetben figyelj arra, hogy tested milyen jelzéseket ad le, hiszen ilyenkor az erős pisilési inger valóban azt jelzi, hogy pisilned kell. Az U-pontos játékok előtt ezért mindenképp javasoljuk, hogy menj el a mellékhelyiségre, és üres húgyhólyaggal állj neki a kísérletezésnek.

Amennyiben úgy gondolod, hogy első nekifutásra rizikós lenne pároddal felfedezni ezen pontot a testeden, úgy ne fogd vissza magad. Az önfelfedezés szexuális életedre csak pozitív hatással lehet, így nyugodtan próbáld ki először saját magadon, hogy pontosan hol helyezkedik el ez a pont, és valóban úgy működik-e, ahogy ígértük.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezután a párodnak már csak azt kell megmutatnod, hogy hol van, és hogy működik. A siker garantált, hiszen ez a pont bizonyítottan minden női testen megtalálható, nem úgy, mint a misztikus G-pont.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük