18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Bevezetés a tantrikus szexbe! Minél több az energia, annál nagyobb orgazmus! (18+)
A tantra szerint a szex egy eszköz, hogy megismerhessük a szerelmet!

A tantra azt jelenti, kiterjesztés. A tantrikus szex a szeretkezést szent tevékenységgé teszi, tiszteli a nőt, a férfit, a testet, a szexualitást és az energiákat is. De ahhoz, hogy gyakoroljuk a tantrikus szexet, mély intimitásra van szükség.

A tantrikus szexbe általában a nő vezeti be a férfit, nem pedig fordítva. A szeretkezés során a nő és a férfi között olyan energiák jönnek létre, hogy egynek érezhetik magukat általuk. A tantrikus szexben az odavezető út izgalmasabbá és még energikusabbá teszi az aktust.

Fontos a környezet

Elsősorban arra figyelj, hogy minden tökéletes harmóniában legyen körülöttetek, és hogy a szeretkezés alatt csak és kizárólag egymással foglalkozzatok. Gyertyafény, halk, lágy zene, rózsaillat. Minden olyan eszközt bevethetsz, amiről úgy érzed, téged és párodat is ellazult állapotba segít.

A tantra tulajdonképpen egy meditációs forma, ahol a szexuális állapotot használják fel arra, hogy tágítsák a tudatot. A kettőtök energiájához pedig szükség van arra is, hogy körülöttetek nyugalom legyen. A tantra egy forma, ami segít abban, hogy a mostban legyél, ez pedig segít a fizikai és a spirituális együttlét megélésében is.

Az intimitás megteremtése

Az elején csak nézzetek mélyen egymás szemébe. Nyissatok egymás felé, és engedjétek be a másikat saját kis világotokba. Engedjetek el minden gondolatot, a félelmeiteket, a szorongásaitokat, próbáljátok meg kikapcsolni maximálisan a zavarotokat is, ha éreztek ilyet. Fontos, hogy figyeljetek a légzésetekre is.

Éljétek meg a jelent

Érezzétek az illatokat, figyeljetek a másikra, például a bőre illatára. Nézz a szemébe, és ne foglalkozz mással, csak hogy megéld azt a helyzetet, amiben vagy. Nem is kell, hogy hozzáérj a partneredhez, az energiákat hagyjátok áramolni anélkül, hogy megérintenétek egymást.

Ha képes vagy tudatos maradni szex közben, megélni a jelent, túlléphetsz az egódon, és újfajta spirituális kapukat nyithatsz meg. A tantrikus szex tulajdonképpen nem más, mint a szexuális energiák tudatos áramoltatása és egyesítése.

Késleltetés

Először magatokat kezdjétek simogatni, de úgy, hogy még mindig próbáljatok a jelenben maradni, csak utána érjetek egymáshoz. Próbáljátok minél hosszabb ideig nyújtani az előjátékot, annyira, hogy a behatolás csak akkor történjen meg, amikor már minden porcikátok remeg a másikért.

Szeretkezés közben figyeljetek a légzésetekre - ezekre különböző légzéstechnikák vannak -, fókuszáljatok a jelenre, és próbáljátok késleltetni az orgazmust. Minél tovább bírjátok, annál nagyobb örömben lesz részetek később, eljutva a csúcsra. Ahhoz, hogy a tantrikus szexben mindketten elmerüljetek, szükség van arra, hogy teljesen átszellemüljetek, hogy pontosan lássátok, milyen mélységekre és magasságokra vagytok képesek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük