18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A nők 3 kedvenc szexpóza: ahogy még nem próbáltátok - Imádni fogjátok!

Egy apró változatás új élményeket hozhat.

Ahhoz, hogy a szexet a mindennapok egyhangú ritmusából új szintekre emeljétek, sem neked, sem a kedvesednek nem kell légtornásznak lennie.

A klasszikus szeretkezés közbeni testhelyzeteket elég csak némi pikantériával megfűszerezni, és a szexuális életetek máris új irány vehet, méghozzá anélkül, hogy a Káma-Szútra nyaktörő pozíciót be kellene vetni.

Misszionárius új formában

A misszionárius póz örökzöld testhelyzet szeretkezés közben, de sokszor már túlzottan rutinszerű, ezért nem árt némi csavart vinni bele. Amikor már mindketten izgalomban vagytok, és a párod beléd hatol, akkor az egyik lábadat csúsztasd az ő két lába közé, méghozzá úgy, hogy hozzáérjen a péniszéhez.

Ha kell, picit emelj a lábadon, a lényeg, hogy a herezacskók a mozgás közben folytonos stimuláció alatt álljanak. Így nemcsak a párod élhet át sokkal nagyobb orgazmust, de te is, hiszen ezzel a testhelyzeted picit megváltozik, és a férfi így mélyebbre tud hatolni.

A kutya póz másképp

A kutya póz az egyik legnépszerűbb a misszionárius után. Ha ti is kedvelitek, dobjátok most fel egy kis újdonsággal! A változtatás nem nagy, mégis jelentős, legalábbis az élmény szempontjából, amit nyújthat a dolog.

A póz lényege, hogy nem álló vagy hasaló kutyára emlékeztető pózt vesztek fel, hanem ülő kutyára emlékeztetőt. Párod és te is térdeljetek le úgy, hogy a párod mögötted van, és az ő térde van kívül. Helyezd a popsid az ölébe, ő fogja meg a csípőd, így meg tud kapaszkodni, te pedig két nyújtott karoddal támaszkodj előre a tenyeredre! A póz, bár csak egy picivel másabb, mint a hagyományos kutyapóz, új élményt hozhat, ugyanis mély behatolást tesz lehetővé, illetve, mivel mindkettőtöknek szabad a keze, akár klitoriszodat is bevonhatjátok a kényeztetésbe.

Amikor te vagy felül

A lovagló pozíció a férfiak egyik nagy kedvence, hiszen így tökéletes rálátást kapnak a hölgyek domborulataira. Biztos a párodnak sem lesz ellenére, ha ezúttal icipicit módosítjátok pózokat. A párod feküdjön hanyatt, nyújtott lábakkal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Amikor ez megvan, akkor ahelyett, hogy szemben helyezkednél el vele, fordulj el 180 fokban és légy neki háttal! A kezeiddel nyugodtan támaszkodj meg a combjain.

Mivel háttal ülsz neki, a párod odalesz a látványtól, amit hátulról nyújtasz neki. A póz előnye, hogy te szabályozod a behatolás mélységét és a tempót, ezáltal pedig esélyesebb elérned az orgazmust is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük