18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Melyik a kedvenc szexpózotok? (18+)

Olyan a párkapcsolatotok!

Legapróbb rezdüléseid is árulkodnak személyiségedről. Miért pont a szex ne fedné fel közös titkaitokat?

Amikor két ember annyira egymásra talál, hogy úgy érzik, most megállt körülöttük az univerzum, és a világ valami eddig sosem érzett rózsaszín cukormázzá olvadt, ahol önfeledten úszkálnak, akkor a szex is csodálatos és változatos: reggel felkelés előtt és után, vacsora után vagy helyett folyton csak egymás testét szeretnék felfedezni minél több pózban.

Aztán ahogy előkerül a mackónadrág, meg kerekedik a sörhas, úgy egyszerűsödik a szex is egyetlen időpontra és egy pózra. Persze vannak különleges párok, akiknél ez nem így van, de jónéhány női fórum és blog böngészése alapján valószínűleg ők vannak kisebbségben. Ha a következő pózok közül nem tudod kiválasztani, mi a legjellemzőbb rátok, akkor gratulálunk, te megtaláltad a tökéletes társat, és kapcsolatotokról is csak csupa jó mondható el. Ha viszont van egy kedvenc pózotok, akkor most megtudhatod, hogy mire vigyázz!

Misszionárius

Ebben a pózban az a jó, hogy egyszerre meghitt, mégis egyszerű. A párok valószínűleg ebben a helyzetben töltik a mámor perceinek nagy részét, de ha ez állandó kedvencetek, az azt jelenti, hogy kapcsolatotok régóta tart, és inkább a szeretet tartja össze, mint a szenvedély. Mindkettőtök realista, földön járó alkat, nincsenek nagy vitáitok, mindig őszintén megbeszélitek egymással a problémáitokat. Egy induló kapcsolatban, ha ez a legjellemzőbb póz, akkor azt jelenti, hogy még ismerkedtek, nem mertek teljesen kitárulkozni egymás előtt. Mindkét esetben érdemes kicsit ellazulni, és szenvedélyes hangulatba hozni magatokat, hogy a legjobbat tudjátok kihozni a kapcsolatotokból!

Lovagló

Kétségtelenül az egyik legkedveltebb póz, bár ennek is több megvalósítási formája létezik. Ha gyakran fordul elő, hogy párod a hátán fekve, teljes élvezettel adja át magát annak, hogy te irányítsd a menetet, akkor azt jelenti, hogy teljesen megbízik benned, és nagyon odavan érted. A tenyerén hordoz, bármit megtenne érted. De őszintén valld be, hogy néha ezt kihasználod, és élvezed, ha ugráltathatod. Szereted, hogy te vagy a domináns fél a kapcsolatotokban, és addig minden rendben is lesz, míg párod is jól érzi magát, vagy te nem unsz rá arra, hogy soha nem mond neked ellent.

Hátulról

Egyszerűsítésnek hangozhat, hogy azok a párok, akik lovagló pozícióban szeretkeznek a legtöbbet, ott a nő a dominánsabb, ahol hátulról, ott a férfi, de elég csak megnézni pár 18-as karikával ellátott filmet. Ott ugyanis ez utóbbi póz a jellemzőbb, és ugye a pornófilmek célcsoportja nem a domináns nőtípus.

Ez egy nagyon ösztönös, mondhatni gátlástalan pozíció, ami arról tanúskodik, hogy forr köztetek a levegő. Tipikus női és férfi szerepek jellemzik a kapcsolatot, bár harmonikusnak épp nem mondható, hiszen sokat vitatkoztok. Valószínűleg ez temperamentumotokból adódik, és előre várjátok az édes kibékülést.

Oldalról

Ha a kedvencetek a kiskanál pozíció, akkor párod a védelmet nyújtó, biztonságos menedék számodra. Kapcsolatotok kiegyensúlyozott, nemcsak a testi vonzalom tartja egyben, vannak közös céljaitok, terveitek a jövőt illetően. Néha viszont úgy érezheted, hogy párod túlságosan birtokolni akar téged, nem enged szabad mozgásteret: neki mindent szabad, neked pedig csak azt, amit ő is jóváhagy.

A másik probléma a hűség. Ha nem néztek egymás szemébe szex közben, akkor az lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy elkalandozzanak a gondolataitok, és mint tudjuk, a megcsalás fejben kezdődik.

Csak extrém helyzetekben

Ha a Káma Szútrát gyakrabban forgatjátok, mint a műsorújságot, és nincs az a szabadtéri hely, ahol nem hancúroztatok, akkor egy biztos: nem unalmas a szexuális életetek, de a kapcsolatotokban valamit szeretnétek ezzel kompenzálni. Persze pozitív hatásai is lehetnek annak, ha kísérletezgettek, de nem jó, ha csak maga az új helyzet izgat fel benneteket, és nem a másik közelsége.

Valószínűleg a megszokás és a magánytól való félelem miatt vagytok együtt, és ezzel a módszerrel szeretnétek felpezsdíteni viszonyotokat. Az igazi probléma az, hogy kapcsolatotok felszínessé vált, és nem foglalkoztok eleget egymással.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük