18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szexpóz, amit nem igazán szeretnek a nők - Elmondták, miért nem élvezik
Őszintén meséltek a nők arról, melyik pozitúrát kedvelik a legkevésbé, és azt is elárulták, miért olyan kellemetlen nekik.

par agyban cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex terén mindenkinek eltér egy kicsit az ízlése, vannak azonban olyan részletek, melyekben a sok férfi és nő véleménye megegyezik.

A pozitúrákkal kapcsolatban azonban gyakoriak az eltérések a két nem között. Azok a helyzetek ugyanis, melyek a férfiak számára rendkívül izgatóak, a nők számára néha kellemetlenek, kényelmetlenek, vagy nem okoznak örömöt. Néhányan elmondták a Redditen, melyiket kedvelik a legkevésbé, és azt is kifejtették, hogy miért. 

Szexpózok, amiket nem szeretnek a nők

- A 69-es póz a legrosszabb. Én alacsony vagyok, a párom magas, és hogy fogalmazzak, elég nehéz így összeegyeztetni a dolgokat. Ráadásul nagyon kényelmetlen, és szerintem egyáltalán nem élvezetes, túl macerás, és túl sok koncentrációt igényel - árulta el egy 28 éves nő.

- A 69-est egyáltalán nem kedvelem. Lehet, hogy nem csináltam eleget, vagy nem voltak elég jó partnereim, de sosem volt számomra kielégítő, és úgy érzem, túlkomplikált az egész - értett egyet egy 27 éves netező.

Állva nem élvezetes

 - Szerintem szörnyű állva szeretkezni a zuhany alatt. Kivéve, ha szereted, hogy telemegy vízzel az orrod, a szemed és a füled. A csúszásveszélyről már nem is beszélve - tette hozzá egy nő.

- Ha állva a falhoz nyomnak úgy, hogy a férfi tart az ölében, akkor mindig lecsúszok egy picit, így nemcsak kényelmetlenné válik a helyzet, de kínossá is. A mozikban lehet, hogy nagyon erotikusnak néz ki ez a póz, de a valóságban nem mindenkinek működik.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nekem egy álló pozíció sem jön be. Akármilyen magabiztosan is indulok neki, szerintem borzasztóan ciki, amikor próbál a két ember egyensúlyozni, hogy a megfelelő magasságban legyen a csípőjük, ráadásul a nők nagyrészt ilyenkor egy lábon állnak. Nehéz, kényelmetlen, és nekem sosem okoz gyönyört - vallotta be egy 27 éves nő.

Fordított lovagló

- Nem vagyok éppen nagy rajongója a fordított lovaglónak. Nem szeretem, hogy háttal vagyok a páromnak, ráadásul valahogy mindig úgy érzem, hogy nem tudom megfelelően mozgatni a csípőmet. Nagyon furcsa számomra az egész - mesélte egy nő.

- A párom imádja, amikor én vagyok felül, én viszont nagyon nem szeretem a fordított lovaglót. Oké, hogy ő nézheti a fenekemet és a hátamat, de én közben csak a falat bámulhatom, ami elég bizarr - értett egyet egy másik hölgy.

Így hat a szex a testedre

A szex nemcsak a párkapcsolatot teszi erősebbé és szorosabbá, de a testre is számos pozitív hatást gyakorol. Még olyanokat is, melyekre biztosan nem gondolnál. Mutatjuk, mik ezek.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük