18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 84 éves szexnagyi csak fiatalabb férfiakat keres: hatalmas sikere van a randioldalakon

Hattie Retroage válása után elhatározta, hogy kiélvezi a szingli lét minden percét: rengeteg egyéjszakás kalandban volt része, méghozzá csakis nála fiatalabb férfiakkal.

hattie retroage

Hattie Retroage Wiener huszonöt évig élt házasságban, férjével két gyermekük született, azóta pedig három unokával is büszkélkedhet. Ötvenéves kora körül azonban megromlott a kapcsolatuk, és inkább a válás mellett döntöttek. A hölgy elhatározta, hogy teljesen új életet kezd: évekkel később rátalált saját, különleges és élénk stílusára, sőt belevetette magát a pasizásba is.

Most, 84 évesen már szexnagyiként emlegetik, ugyanis majdnem harminc éve élvezi a netes randizás és a fiatalabb férfiak nyújtotta örömöket. Tapasztalatait és véleményét pedig szívesen megosztja az egész világgal, így széles körben ismertté vált.

Hattie Retroage, a 84 éves szexnagyi

Hattie az elmúlt években társkeresőkön ismerkedett, és csakis nála jóval fiatalabb férfiakat keresett: a maximum korhatár általában a 35 volt, de elárulta, volt már dolga 18 éves fiúval is. Hatvan év feletti partnerekkel azonban sosem bújik ágyba. Szeretné minél jobban kiélvezni az életet és persze a szexuális élvezeteket: elárulta, hogy számtalan egyéjszakás kalandban és rengeteg orgazmusban volt része, mióta szingli, és igazi profivá vált az online ismerkedés terén.

A fiatalabb partnerek iránti vágya is válása után erősödött fel. Elmesélte, hogy ellenállhatatlannak találja az energiájukat, az edzettségüket, sőt egyszer azt is nyilatkozta, hogy a korabeli férfiak nem tudják megfelelően kielégíteni. Szókimondóságával, harsány és merész stílusával sokakat megbotránkoztat, ám ő csak arra koncentrál, hogy kihasználja az élet adta lehetőségeket, örömöket, és megváltoztassa az emberek negatív hozzáállását az öregedéshez. Megmutatja, hogy hatvan, hetven, sőt nyolcvan év felett sem kell lemondani az élvezetekről és az izgalmakról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hetven felett vált ismertté

Hattie-re a média hetvenéves kora körül figyelt fel: 76 évesen tűnt fel az Extreme Cougar Wives nevű reality show-ban, ezután pedig rengeteg megkeresést kapott. Később szerepelt a Dolce&Gabbana egyik nyári kampányában többek között Claudia Schiffer társaságában, de megjelent a Paper magazinban, sőt könyvet is írt életéről és tanácsairól „Sex and the Single Senior” címmel.

Mindezek mellett rendszeresen mesél tapasztalatairól videókban, dokumentumsorozatokban, illetve fiataloknak is ad randitanácsokat. Instagramjára rengeteg merész fotót posztol magáról: büszkén mutatja meg testét feszülős miniruhákban, fürdőruhában vagy akár meztelenül is. Hattie életmódja és képei sokakat megbotránkoztatnak, míg mások inspirálónak tartják azt, hogy nyolcvan felett is ennyire élvezi az életet. És bár folyamatosan rengeteg fiatal férfi keresi meg, a hölgy nemrégiben azt nyilatkozta, hogy megelégelte a futó kalandokat, és hosszú távú kapcsolatra vágyik - persze csakis nála legalább húsz évvel fiatalabb férfival.

A 60 felettiek szextanácsai

Néhány hatvan év feletti nő és férfi úgy döntött, megosztja másokkal is azt, amit az élete során tanult az intimitásról. Elárulták a neten, hogy milyen tanácsokat, tippeket kellene megfogadniuk a fiatalabbaknak ahhoz, hogy még élvezetesebbek lehessenek számukra a szerelmeskedések.

Képek: Instagram/hattitudes1.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük