18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 csajos szexjátékszer, magányos estékre (18+)

Többet szeretnél megtudni, mielőtt választanál? Most három népszerű kütyüről is megtudhatod, a gyakorlatban mire képes!

Nem vagy szégyenlős, és a boltban sem pirulsz el a tarka vibrátorkínálat láttán? Ha mégsem szeretnél tapasztalatlanul nekiindulni a vásárlásnak, tőlünk megtudhatod, melyik kütyünél mire számíthatsz! Az alapvető tudnivalók helyett ezúttal mélyebbre ástunk a termékkínálatban, és arra koncentráltunk, melyik játékszer milyen élményt nyújt, és hogyan érdemes használni.

Ismerd meg a legizgatóbb segédeszközöket, melyekkel egy magányos éjszakát is feledhetetlenné varázsolhatsz!

Angelo vibrátor

A vibrátor ma már egyre több nő hálószobájában megtalálható, a nagy kérdés azonban, hogy számít-e a méret és a forma. A Fun Factory, ha nem is a legolcsóbb, de kifejezetten esztétikus termékcsaláddal rendelkezik, ami a viccesebb oldaláról közelíti meg a szexet. Bár a mosolygós kisvakond kevés nőben éleszti fel a szenvedély ördögét, a stilizált redőmintázat már nem feltétlenül hátrány.

Ha nem a valósághű eszközöket kedveled, kifejezetten örömteli élményt okozhat ez a 14 centis szerkezet is, ami bebizonyíthatja: nem a méret a lényeg. Ergonomikus kialakításának köszönhetően pontosan illeszkedik a hüvely legérzékenyebb területeihez, és erőteljes, ám diszkréten halk rezgésre képes, számos fokozattal. Ha szerencsés vagy, a rövidke vibrátor hajlított vége éppen a G-pontodat találja el, ha azonban nem így lenne, akkor sem marad el a gyönyör.

Csupán egy probléma adódhat alkalmazása közben, mégpedig az, hogy a sebességet pont az eszköz alján állíthatod, ahol kényeztetés közben fognád, így szükség lehet egy kis összeszokásra legújabb kütyüddel, hogy a csúcs előtt ne válts meglepetésszerűen sebességet. A vibrátort 8740 forintért vásárolhatod meg.

Fontos!
Ha játékszerekkel szeretnél örömet okozni magadnak, ne feledkezz meg a síkosítóról! Bár az együttlét során is jól jöhet a nedvesítő anyag, ez fokozottan igaz, amennyiben szexuális segédeszközt alkalmazol, hiszen előfordulhat, hogy ekkor hüvelyed kevésbé nedvesedik.

Kanyaros műpénisz

Bár nem éppen egyszerű vonalaival hódít a Fun Factory műpénisze, a csavaros forma meglepő élvezeteket rejt. Hajlított végének köszönhetően anélkül mozgathatod odalent a játékszert, hogy kezed elfáradna, és akár a behatolás szögét is változtathatod. Ami pedig egészen különlegessé teszi a kütyüt, azok a remekül tervezett bordák, azon belül is a stilizált makk pereme, ami éppen a hüvely legérzékenyebb részére fejt ki extra stimulációt.

Akármilyen hihetetlen, a kanyaros műpénisz kedvenc vibrátorodat is képes felülmúlni különleges formájának köszönhetően. Míg azonban feledhetetlen magányos perceket szerezhetsz magadnak társaságában, párod kezében már annál kevésbé mutat jól a hurkos, hullámos játékszer. Ha ketten vagytok, nem árt inkább a vibrátort bevetni, mivel a hajlított végeket nem valószínű, hogy ugyanolyan ügyesen tudja a pasid is mozgatni, mint te magadnak. A játékszert 10 400 forintért vásárolhatod meg.

Az új csodaszer - Orálisszex-szimulátor

Akármilyen bizarr elképzelés is az orális szexet egyetlen, puha nyelvutánzatokkal telerakott géppel utánozni, a Love Honey Sqweelnek sikerült. Ez a furfangos kis szerkezet amilyen egyszerű, olyan élvezetes. A játékszer nem tesz mást, mint a forgó nyelvekkel izgatja a csiklót. Nem csoda, ha neked is az az első gondolatod, hogy azért az orális szex ennél többről szól, és csupán a fel-le irányuló mozdulatoktól nem juthatsz messzire, a gyakorlatban mégis hatásosnak bizonyult. Az erotikus kerék ráadásul biztonsági blokkal is el van látva, amennyiben tehát a kelleténél erősebben öledhez nyomódna, leáll.

Titka az, hogy, bár magadnak állítod be a sebességet, ami a legjobb résznél garantáltan nem siklik félre, nem te kényezteted a klitoriszod.
A három sebességfokozatos szimulátor egészen újszerű élmény lehet a vibrátorokhoz képest, hiszen a kis szerkezet éppen ott izgat tökéletesen, ahol a legtöbb pasi csak hosszas gyakorlás árán jut sikerre.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha van hátránya az eszköznek, az csupán bonyolult felépítése, ami kissé nehézkessé teszi a tisztítását, valamint az, hogy csupán külföldről lehet rendelni, 11 000 forintért. A diszkrécióra azonban ebben az esetben is számíthatsz, ahogy a titkos csomagolásra is, ami nem árul el semmit tartalmáról.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük