6 ravasz tipp, hogy magadhoz láncold a pasit
Ki ne szeretné a csábítás művészetét még tökéletesebbre fejleszteni? Az érzékiség útján járva megtudhatod, mitől lobban lángra a pasid.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeleg a tavasz, itt az ideje kívül-belül megújulni. A szexről se feledkezz meg! Pezsdítsd fel a nemi életed, korbácsold fel a szunnyadó vágyakat, próbálj ki új dolgokat, kényeztesd el a pasid! Jót tesz a kapcsolatnak, és meglátod, hamarosan te leszel a szex istennője kedvesed szemében.

Tüzeld fel!

Ha már évek óta együtt vagy a pasiddal, teljesen normális, ha néha alább hagy a vágy. Ám tehetsz ez ellen! Vedd rá egy kis játékra! Például mondd meg neki, hogy három napig nem szeretkezhettek, de minden mást szabad. Első nap csak simogathatjátok egymást.

Második nap már csókolózni is lehet. Harmadik nap jöhet egy kis petting. Ha úgy érzed, nem bírtok már ellenállni egymásnak, akkor is türtőztesd magad! Hidd el, megéri, mert a negyedik napon olyan hévvel estek majd egymásnak, hogy azt az éjszakát egyikőtök sem felejti el. Lehet, hogy korábban is eltelt már három nap szex nélkül, de tudjuk, hogy ami tilos, az állandóan ott motoszkál az ember fejében.

Ne büntesd!

Ha összeveszel a pasiddal, vagy neheztelsz rá valamiért, ne úgy büntesd, hogy megvonod tőle a szexet! Ez csak további feszültséget okozna köztetek. Ha azonban félretéve az indulatokat, élvezitek egymást, utána megkönnyebbülten a probléma sem tűnik majd olyan megoldhatatlannak. Egy kis idegesség még tüzet is vihet az együttlétbe, amitől izgalmasabbá válhat a szeretkezés.

Teljesítsd a kívánságát!

Súgd a fülébe, mennyire kívánod, és alig várod, hogy teljesíthesd a kívánságát! Biztosítsd afelől, hogy mindent megteszel, hogy a kedvében járhass! Biztos lehetsz benne, hogy a fantáziája szárnyra kél. Előjátékként részletezd neki, mi mindent tennél vele, de egy ujjal se nyúlj hozzá! Úgy sem bírja majd sokáig, hamar átveszi az irányítást. A szunnyadó vágyakat könnyen felébresztheted így kedvesedben.

Ne csak az ágyban légy vele kedves!

Sokan mondják, hogy a jó szex az alapja a jó párkapcsolatnak. Ám minden mindennel összefügg, így ha napközben nincs meg az összhang köztetek, lehet, hogy az ágyban sem találod meg kedveseddel a közös nevezőt. Így figyelj oda rá mindig, amikor vele vagy! Ne csak elvárd a törődést, hanem adj te is! Sokkal szívesebben döntenek ágynak a pasik egy olyan nőt, aki kedves, mosolygós és figyelmes, mint aki folyton kötekedik és elégedetlenkedik. Ez persze rá is vonatkozik.

Hízelegj!

Ha a macska dorombol, az ember megsimogatja. Ha a nő hízeleg, a férfi nem tud ellenállni. A természet úgy alkotta meg az erősebbik nemet, hogy egy kis női praktikával el lehessen csavarni a fejét. Ezért aztán nyerő helyzetből indulsz. Ha szexre vágysz, megkapod. A pasik nemigen utasítanak vissza egy kis hancúrozást. Éreztesd vele, hogy mennyire kívánod, ez rendkívül imponál minden férfinak. Ha már teljesen felizgattad, mondd el neki, te mire vágysz! Ő lesz a legboldogabb, hogy örömet szerezhet, te pedig a legkielégültebb, mind testileg, mind lelkileg, hisz úgy kaptál, hogy azzal adtál is.

Dicsérd!

A pasik szeretik hallani, hogy mennyire jók az ágyban. Jót tesz az önbecsülésüknek, ezáltal a férfiasságuknak is. Részletesen mondd el neki, mik azok a mozdulatai, amikért odavagy! Dicsérd meg a figyelmességéért vagy a hevességéért! Méltányold az odaadását vagy a kreativitását!

Ha valami nem tetszik, ne öntsd rögtön szavakba! Kezdetnek épp elég, ha látja rajtad, hogy nem élvezed, amit csinál. Ha azonban olyasmit tesz, ami örömet szerez neked, duplán éreztesd vele, így kikerülheted a kínos rászólásokat, és rávezetheted arra, ami igazán jólesik neked.

Ezt is szeretjük