18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Két hónapon keresztül mindennap szexeltek - Így változott meg a 15 éves házasság

Nem csak szexuális életüket rázta fel a napi szeretkezés.

par agyban

Sok házaspár számol be arról, hogy az évek során csökken az együttlétek száma, és egyre inkább eltávolodnak egymástól a felek. Így történt ez a 40 év körüli Megan Lafollett és férje életében is, akik 15 év házasság és négy gyermek után tapasztalták meg erősen a változást.

A Women's Health magazinnak mesélte el Megan, hogy átlagosan azért heti egyszer összebújtak, de a sok teendő és a család mellett nehéz volt megoldani, hogy ne az alvást válasszák inkább a szeretkezés helyett. Az anyukának ráadásul néhány gyógyszer miatt a libidója is alacsony, azonban nem akarták, hogy tovább romoljon a szexuális életük, ezért úgy döntöttek, belevágnak egy 60 napos szexkihívásba. Ennek csupán annyi volt a lényege, hogy két hónapon keresztül minden nap szexelniük kellett, ami mint később kiderült, sok változást előidézett a kapcsolatukban.

Sok változást hozott a mindennapi szex

Férje, Jon rögtön beleegyezett a dologba, ezért azonnal bele is vágtak, és az első este kivételesen meztelenül bújtak ágyba, hogy felforrósítsák az estét, aztán meg is lett a hatása a ruhák ledobásának. A következő néhány napon sem maradt el a szex, és már az első héten meglepő dolgokat vettek észre. Például az volt az első változás, hogy sokkal kedvesebbek és játékosabbak lettek egymással, szorosabbá vált a kapcsolatuk, a férfi pedig a gyerekek altatását is türelmesebben viselte a szokásosnál. Elmondása szerint azért, mert tudta, hogy mi következik, ha elaludtak a kicsik.

Sőt, Megan azt is észrevette, hogy férje már nem húzta fel magát minden apróságon, amit a szex során felszabaduló boldogsághormonok hatásának tulajdonított. Ahogy tovább folytatták a kísérletet, egyre inkább azt tapasztalták, hogy megnőtt a libidójuk, mindketten sokkal jobban kívánták egymást, sőt, az együttléteik is sokkal élvezetesebbek és izgalmasabbak lettek. Néha-néha pedig felforrósították a dolgokat egy erotikus masszázzsal vagy valami romantikus zenével, hogy ne váljon unalmassá és rutinná a szeretkezés.

Meglepő dolog történt a végén

Ami Megant még jobban meglepte, az az volt, hogy amikor más párokkal találkoztak, mindig arra gondoltak, hogy jóval többet szexelnek náluk, ez pedig elégedettséggel és büszkeséggel töltötte el őket. Két hónap elteltével nemcsak ezt a sok pozitív változást tapasztalták, hanem azt is, hogy egyáltalán nem akarják abbahagyni a kihívást. Éppen ezért azóta is átlagosan heti hatszor bújnak össze, méghozzá úgy, hogy felváltva kezdeményeznek, amit igen fontosnak tartanak azért, hogy mindketten érezzék, hogy kívánja őket a másik. Azóta már több hónap eltelt, de még mindig tartják a kitűzött célt, és egyértelműen boldogabbak és szerelmesebbek, mint előtte 15 év házasság után is.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük