4 apró tipp, amivel felforrósíthatod szexuális életed
A szerelmeskedés művészetét elsajátítani hosszú folyamat, de az oda vezető út rendkívül örömteli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orgazmushoz vezető út nagyon sokféle lehet. Az igazi beteljesülést úgy érheted el, ha nem csak testben, hanem lélekben is ráhangolódsz, ráhangolódtok a szeretkezésre. Ez nem mindig megy magától, de sokat tehetsz a hangulat fokozásáért. Íme néhány tuti tipp, hogyan engedheted át magad igazán az élvezeteknek.

Állítsd meg az időt!

Ha épp a munkahelyi vagy családi gondokon rágódsz, nem épp a romantika jut majd eszedbe. Ha azonban adsz magadnak és párodnak néhány nyugodt órát, utána a feladataidra is hatékonyabban tudsz majd összpontosítani.

Engedd tele a kádat jó meleg vízzel, és tegyél bele illatos olajat. Rakd körül a fürdőszobát gyertyákkal, és tegyél be egy nyugtató CD-t. Csábítsd magad mellé a párodat! Kezdd el simogatni, mondd el neki, mennyire kívánod! Szavakkal is fokozhatod a hangulatot, ha elmeséled, mi mindent csinálnál vele. Úgysem bírja majd sokáig, és a meghitt fürdőzés vad szeretkezésbe fordul majd.

Fontos az előjáték!

Főleg a nőknek van szükségük ráhangolódásra, de a férfiak számára is jelentős örömforrás. Nem érdemes rövidre fogni. Kezdd az izgatást a csókkal! Legyen mély és szenvedélyes! Simulj a párodhoz amilyen közel csak lehetséges! Ha a pasid rögtön a nemi szerved felé veszi az irányt, finoman, de határozottan fogd meg a kezét, és húzd a melleid felé vagy a fenekedhez. Érteni fog belőle, ha azonban még vágysz egy kis kényeztetésre aktus előtt, súgd a fülébe!

Ha olyasmit csinál, ami jólesik, azt is mondd meg neki! Néha egy-egy nyögés épp elég. Te is simogasd végig a pasidat az egész testén, a péniszét még ne érintsd meg! Ha már a mennyekbe repül egy apró cirógatástól, az előjáték megtette a várva várt hatását.

Akkor lesz igazán jó az együttlét, ha a pasid veled is eléri ugyanezt, mielőtt beléd hatol. Ha igazán egymásra vagytok hangolva, ezzel nem lesz gond, de ne feledd, a férfiaknak gyorsabban megy a dolog, így ha kissé elsietné a dolgot, neked kell visszafogni őt. Végül mennyei élményben lesz részetek, ha az oda vezető utat kellőképpen megédesítitek.

Irányítsd!

Először te legyél tisztában a saját testeddel és vágyaiddal! Jó, ha tudod, mi hoz tűzbe, mi izgat fel igazán, így tudatosan irányíthatod a kedvesedet. Mindezt finoman, inkább éreztesd, mint kimondd, de ha a pasid csak szavakból ért, akkor mondd meg kerek-perec, téged mi tesz boldoggá igazán. A nők három legérzékenyebb pontja a G-pont, a csikló és a fenék. Fontos erogén zóna a mell és az ajak is, de megfelelő érintéssel még a lábujjak is izgathatóak. Sokszor elfelejtik megemlíteni a legfontosabbat, az agyat. Ezért aztán a szavakkal is lehet csábítani. Vedd rá kedvesedet, hogy súgjon a füledbe szexi szavakat, legyen az kedves becézés vagy csúnya káromkodás. Ne feledd, a szerelemben mindent szabad, a lényeg, hogy ismerd meg párod rejtett vágyait, és hagyd, hogy ő is megismerje a tieidet! Így lesz igazán örömteli az együttlét.

Légy vonzó!

Figyelj oda magadra, légy ápolt és szexis! Könnyebb csinos ruhában csábítani, mint szakadt mackóalsóban.

Ha otthon kényelmesebb a lezser ruha, ügyelj a szexi fehérneműre! Egy kivillanó kombinéval is beindíthatod a pasid fantáziáját.

Ezt is szeretjük