6 biztos szextipp, ha meg akarod őrjíteni a pasit
A szeretkezés csodás dolog. Ne hagyd kihunyni a tüzet! Ha pedig csak pislákol, akkor éleszd fel! Praktikáink segítenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem ősi művészetét sem lehet máról holnapra elsajátítani. Mint mindenhez, ehhez is sok-sok lelkesedésre van szükség. Újíts, kezdeményezz, fantáziálj, és gyakorolj sokat a kedveseddel!

Felejtsd el a megszokott dolgokat!

A megszokás a szerelem halála. Ezért légy kiszámíthatatlan az ágyban! Találj ki olyan mozdulatokat, amit eddig nem tettél! Simogasd olyan helyeken a pasidat, ahol azelőtt sosem simogattad! Ess neki vadul, vagy épp legyél kimért, hogy meghódíthasson! A lényeg, hogy ne legyél minden nap ugyanolyan, mert egy idő után unalmassá válhat az együttlét.

Vissza a természetbe!

A szeretkezés művészete ősi időkre nyúlik vissza. A természet szeretete szintén. Kombináld a két csodát, és meglátod, fantasztikus élményben lesz részed! Hamarosan itt a jó idő! Készíts néhány meleg pokrócot az útra, és irány a rengeteg! Akad még olyan eldugott kis mező, ahol kedvedre mulathatod az időt kedveseddel. Az ötlet garantáltan feltüzeli majd, így biztos a siker. Csak vigyázz, nehogy idő előtt letámadjon! Fontos a meghitt és nyugodt környezet.

Légy rámenős!

A pasik odavannak a dögös vadmacskákért. Ha azt látja rajtad kedvesed, hogy alig bírsz magaddal, az ő kedve is hamar megjön majd a szeretkezéshez. Vedd át néha az irányítást, és urald te a helyzetet! A hagyományos szerepek cseréje már önmagában is izgató lehet. Ne tűrj ellentmondást, tégy vele, amihez kedved szottyan! Ne aggódj, ha igazán nem akarná, le tudna állítani, hisz azért a kis szerepcsere ellenére még mindig ő az erősebb. Légy te felül, és diktáld te az iramot! Vigyázz, ne mozogj túl gyorsan, mert minden igyekezete ellenére, lehet, hogy nem tud majd megvárni téged. Ha előbb menne el, mint te, azt se vedd zokon! Sőt! Kell ennél nagyobb elismerés? Olykor belefér, hogy elsprinteljen melletted a pasid. Amíg nem csinál rendszert belőle, nincs ok aggodalomra, és szerencsére van két keze meg egy nyelve, hogy befejezze neked.

Mutasd magad!

A férfiak többsége vizuális típus, így pusztán a női test látványa is izgalomba hozza őket. Döntsd a pasidat az ágyra, de ne hagyd, hogy hozzád érjen! Mindennek eljön az ideje. Előbb lejts neki egy szexi táncot! Ha nem vagy profi táncos, nem számít! Hidd el, kedvesed nem a lépéseidet figyeli majd! Kezdetben csak sejtess, ne fedd fel minden porcikád! Fő a fokozatosság! Tánc végére azért még maradjon rajtad egy falatnyi bugyi, hogy a pasidnak is legyen mit leédesgetni rólad!

Tuti tipp az előjátékra!

Az agy a legjelentősebb erogén zóna. Hát élj vele! Mielőtt egymásnak esnétek a pároddal, súgd a fülébe, hogy mi mindent teszel majd vele! Részletezd, mondd el pontosan, mikor hova ér majd a kezed, a szád, a nyelved! Kérd meg kedvesed, hogy tegyen hasonlóképpen! Remekül fejlesztheted így az érzékeidet! Már a pajzán gondolatoktól is libabőrös lehetsz. Csak gyakorlás és hangulat kérdése!

A játék tétje…

A jól megválasztott közös program elmélyíti a szerelmet. Találj ki olyan sportot vagy játékot, ami mindkettőtök számára szórakoztató, és versenyezhettek benne!

Beszéld meg választottaddal, hogy a vesztes a nyertesnek minden kívánságát teljesíti az ágyban! A fantázia csodás dolgokra képes, még ha nem is mindig tiszta. Ám a szerelemben nincs határ, így ami nektek örömet szerez, az csak jó lehet.

Ezt is szeretjük