18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

7 vágyfokozó, erotikus tipp

Kizárólag nőknek!

Kezdetben izzik a levegő a szerelmesek között, később azonban meg kell dolgozni a boldogságért. Íme néhány tuti tipp, hogy biztosra menj!

Ha tartós kapcsolatban élsz, eljöhet az idő, amikor úgy érzed, már nem a régi a szex. Ne ess kétségbe, azért még nincs itt a világvége, ezt az érzést is meg kell tanulni kezelni és megoldani. Ha úgy érzed, már nem kíván annyira a párod, ne kezdj el hibákat keresni magadban!

Nem várhatod tőle, hogy mindig úgy lelkesedjen irántad, mintha épp akkor jöttetek volna össze! A vágyat azért fokozhatod, és csábító maradhatsz a kedvesed szemében. Soha ne menekülj el a probléma elől, mindig próbáld megoldani! Az igazán komoly kapcsolatnak ez a lényege.

Idézd fel az első randit!

Ha kezd ellaposodni a szexuális életetek, pörgesd fel! Figyelj oda jobban a párodra és magadra is! ne várd, hogy ő oldja meg a helyzetet, hanem kezdj neki te! Ahelyett, hogy azon izgulnál, hogy elcsábítja valaki a kedvesed, varázsold el te! Ha látod rajta, hogy elégedett és boldog melletted, te is nyugodtabb leszel. Keltsd fel benne a vágyat, vegyél magadnak szexi fehérneműt, és egy romantikus vacsora után édesgesd az ágyba! Reggel kelj fel egy picit korábban, hogy legyen egy kis időd játszadozni a pároddal a zuhany alatt!

Izgasd fel!

Ha nem alkalmas az idő a szeretkezésre, mert rohanni kell munkába, vagy mindjárt megérkeznek a vendégek, ingereld egy kicsit a pasidat! Kezdj szenvedélyesen csókolózni vele, cirógasd egy kicsit a kényes pontjait, súgd a fülébe, hogy mennyire kívánod, aztán persze idő híján hagyd abba! Meg fog őrülni érted, és alig várja majd, hogy hazaérjen a munkából, vagy, hogy elmenjenek a vendégek, hogy neked eshessen.

Ha rád tör a vágy!

Előfordulhat, hogy olyankor kapsz kedvet a szexhez, mikor a pasid épp nincs melletted, és mire hazaér, te már túl fáradt vagy kezdeményezni. Ezt a problémát könnyen megoldhatod, ha a párnája alá rejtesz egy-egy szexi üzenetet. Így nem azt gondolja, hogy már nem kívánod őt, hanem veszi majd a lapot, és minden igyekezetével azon lesz, hogy elcsábítson, és felforrósítsa a hangulatot. Vagy meséld azt neki, hogy rá gondoltál az irodában, nem bírtál magaddal, és ki kellett vonulnod a mosdóba. Hidd el, a hatás nem marad el!

A technika ördöge segít a vágyfokozásban

Kezdj e-mail-ezni a pasiddal! Küldj neki szexi történeteket, írd le a titkos vágyaidat! Rendkívül jó hatással lesz a libidójára. Neked is segíthet feltárni a rejtett óhajaidat, így ha szemtől-szembe zavarba ejtőnek érzed kifejezni, mi izgat fel igazán az ágyban, így mégis tudtára adhatod. Hidd el, a pasid fantáziája szárnyalni fog, és napközben is te jársz majd az eszében.

Házimozi, csak nagykorúaknak!

Vegyél ki egy szexfilmet, és nézd meg a pároddal együtt! Választhatsz szolidabb változatot is, nem biztos, hogy a legdurvább pornó izgat majd fel titeket a leginkább. Inkább olyan filmet keress, amiben csak sejtetik a dolgokat, a többit bízd a fantáziátokra, hisz ebben éppen ez a lényeg. A változatosság gyönyörködtet, ez a szerelmi életre különösen igaz, így a filmekből is próbálj ki több stílusút! Legyen ez egy különleges, alkalmankénti dolog, ne hagyd, hogy a szexfilm a hálószoba nélkülözhetetlen főszereplőjévé váljon.

Ragadd meg a lényeget!

Suttogd a pasid fülébe, hogy becsukod a szemed, ő pedig fogja meg a kezedet, és tegye oda, ahova csak szeretné! Biztosítsd afelől, hogy bárhogy is dönt, te a kiválasztott testrészt jó alaposan megmaszírozod. Úgy érzi majd, övé az irányítás, valójában azonban a te kezedben van a gyeplő. Azért ha többször egymás után a hátára teszi a kezed, válts módszert, és gondolkodás nélkül ragadd meg a lényeget!

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…!

Tegyél egy nagy tükröt az ágy mellé, majd helyezkedj térdelő pózba oldalt a tükörnek!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Pasid hátulról hatoljon beléd, így mindketten élvezhetitek a tükör nyújtotta látványt. Garantált sikert aratsz majd az ötlettel!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük