18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az anális szex alapszabályai (18+)

Akár lelkes gyakorlója vagy, akár kíváncsi kezdő, mindenképpen hasznos, ha tisztában vagy néhány alapvető ténnyel.

Sokaknak misztikus, míg másoknak megvetendő dolog, ám sokan igen élvezetes szeretkezési formának tartják. Akár vágysz rá, akár nem, érdemes néhány alapvető érdekességet megismerned a popsziszexről!

Mit értünk anális szex alatt?

A latin végbélnyílás szóból - anus - származik a kifejezés. Az anális szex alatt nemcsak a végbélen keresztül történő közösülést értjük, hanem a végbélnyílásnak és környékének, mint erogén zónának az ingerlését is.

Az anális szex gyakorlói e testtájék izgatásával a nemi izgalom kiszélesítését célozzák meg. Az anális szexnél az izgatás többféle módon lehetséges: kézzel történő simogatással, ingerléssel, orális úton ajakkal és nyelvvel, vagy behatolással, vagyis anális közösüléssel. Az anális szex betöltheti az előjáték szerepét, de irányulhat az anális orgazmus elérésére is.

Miért szeretik annyira a férfiak?

A legtöbb férfi szeretné kipróbálni az anális közösülést, akik pedig már ismerik az érzést, újból szeretnék átélni azt. Nem vagyunk egyformák, így a szexet sem élvezi minden ember ugyanúgy. A popsiszexet a férfiak elsősorban azért kedvelik, mert szűkebb élményt nyújt a hagyományos szeretkezésnél. Nincs mit szépíteni, bizony a birtoklás és a hatalom kérdése is szerepet játszik abban, hogy sok férfi rá akarja venni párját az anális szexre. Csak akkor menj bele, ha teljesen biztos vagy a dologban.

Miért ódzkodnak tőle a nők?

Sok nő hevesen elutasítja párja ebbéli próbálkozásait, a fájdalomtól és sérülésektől való félelem miatt. Mások tisztátalannak tartják. Akad, aki a fertőzésektől fél. Sokan kacérkodnak a gondolattal, ám nehezen szánják rá magukat. Mielőtt döntést hoznál, érdemes minél többet megtudni az anális szexről, hogy eloszlathasd kételyeidet, és tisztában legyél az esetleges kellemetlenségekkel.

Ha mehet a menet

Ha úgy döntötök, hogy eljött az idő, hogy kipróbáljátok a popsiszexet, feltétlenül tartsatok be néhány aranyszabályt!

Az esetleges sérülések elkerülése végett használjatok síkosítót. Itt is rendkívül fontos az előjáték és a végbél tágítása. Először a férfi síkosítóval bekent ujjával puhatolózzon, és óvatosan tágítsa a nyílást! Aki izgatónak találja, szájjal és nyelvvel is ingerelheti a területet. A lényeg, hogy a hímvesszővel történő behatolás csak megfelelően nedves és tág végbélbe történhet. A baktériumok és fertőzések ellen használjatok óvszert! Ha az anális szex mellett döntötök, akkor máshová már ne kerüljön a hímvessző.

Veszélyei

Az anális szex rendkívül sok veszélyt rejt magában, még akkor is, ha minden szabályt betartotok. Számos kutatás bizonyította, hogy anális szex során terjed leginkább az AIDS, de más nemi úton terjedő betegségeket is - például hepatitiszt - könnyen összeszedhet az ember. A végbél alapos kimosása és tisztítása - akár beöntés útján is - ellenére sem kerülhető el teljes mértékig, hogy az anális közösüléskor bizonyos baktériumok, és egyéb nem kívánatos anyagok a hímvesszőre kerüljenek.

A szeretkezés eme formája csak és kizárólag akkor lesz élvezetes, ha mindketten akarjátok. Az erőszakos anális közösülés alkalmával a durva behatolás felsértheti a végbélzáró izmot, és bélnyálkahártya-sérülést, mikro-sérüléseket és bevérzést okozhat. Rendszeres anális közösülés esetén a végbélzáróizom kitágulhat, ellanyhulhat, ami székleteresztéshez vezethet. Így az együttlétnek ezt a formáját inkább alkalmi, kiegészítő szexnek használjátok! A túl gyakori anális szex hátulütője még az is, hogy a pasi hozzászokik az extra szűk lyukhoz, és a meleg, sikamlós hüvely befogadó-képességét túl nagynak érzi majd.

Egy kis kultúrtörténet

A korabeli források arról tanúskodnak, hogy minden korban ismerték és gyakorolták ezt a közösülési formát. Természetesen a fogadtatás, a társadalmi megítélés koronként más és más volt. A Káma Szútrában is találhatsz az anális közösülésre utaló leírásokat, rajzokat, mivel a hindu vallás nem tiltotta ezt a fajta szexuális együttlétet, sőt, egyfajta misztikus élményt vártak tőle.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ókori Egyiptomban különleges szeretkezési formaként aposztrofálták, az istenek és a fáraók kiváltságának tartották. A görögöknél szintén bevett szokás volt, bár itt azonos neműek gyakorolták előszeretettel. A görög lányok szüzességük megóvása érdekében hajlottak az anális szexre, de a görögök főistene, Zeusz már a fiatal fiúkat részesítette előnyben, elég, ha csak szerelmére, Ganümédészre gondolunk. A zsidó vallás viszont fajtalankodásnak és nem kívánatos együttlétnek tartotta. A középkorban a vallás természetellenes közösülésnek nyilvánította, és az "elkövetőket" halálbüntetéssel sújtotta.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük