Perverz vagy szexi a kukkolás?
A nő elárulja!
A vetkőző nők, a sötétben meglesett cicik izgatják a férfi fantáziáját. De vajon egy kapcsolatba is beleférnek, vagy a nőnek ez már sok?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak kínos helyzetek az életben. De talán kevés annál kínosabb, mint amikor a pasid éppen bevallja, hogy az előző este peep-showban járt. Hacsak nem Madonna forgatja újra az Open Your Heart videoklipjét, mentség erre nem igazán van.

Még azok a nők is elvéreztek ezen a kérdésen, akik magukat jófejnek, nyitottnak és rugalmasnak találják, és ez valóban igaz is rájuk. De miért is gondolja azt a nő, hogy ez megbocsáthatatlan?

Perverz?

Bár mindenki tisztában van vele, mi a peep-show, azért szétnéztem a neten, hátha megtudok valami újat: fél perces vetkőzés üveg mögött, ára egy százas, ha pedig többet akar a delikvens, akkor csak dobálni kell a zsetonokat. Ha ennél is többre vágyna, elvonulásra alkalmas a szólókabin. Ott aztán minden mehet, ami mindkét félnek ingere meg szája. Kedves férfiak, komolyan azt gondoljátok, hogy ezek után van az a jófej, megbocsátó barátnő, aki elnéz egy ilyet? Na nem.

H. barátnőm egyenesen azt mondja: „Semmiben nem különbözik ez a kurvázástól. Azért is lapátra tenném.” Persze perverznek az számít, ami egyéni szexuális kultúránkba nem fér bele. Tehát mindenkinek más, változó. Bizonyos szakkönyvek azonban már szexuális devianciaként beszélnek a kukkolásról is, erre támaszkodva tehát kijelenthető, hogy a kukkolás, vagyis a peeping perverz dolog.

Tini-dili

Mai napig él a mítosz a kanok között, hogy attól lesz férfi a férfi, ha profi avatja be. Egy nőnek azonban ez legalább annyira érthetetlen dolog, mint a fociban a les: számunkra felfoghatatlan és kiábrándító.

Ilyenkor hiába az ajtón a felirat, hogy csak tizennyolc éven felülieknek, valahogy a pubertás tomboló hormonjai miatt úgyis megtalálja a módját annak, hogy ha cicit akar százasért, akkor megkapja. Hogy mit szólnék, ha a pasim elmesélné a tini-kalandját, ami leginkább egy Woody Allen filmbe illik, mint abszurd humorjelenet? Röhögnék. Ha pedig reggel a zakója zsebében találnám a szórólapot? Azonnal kirúgnám.

Részegen a városban

Bár nem mentséget keresek, de egyszercsak eszembe jutott a legutóbbi görbe éjszakám, amikor tornacipőben ugráltam egy luxushotel bárjában. Szégyen és gyalázat kúszott reggel az agyamba a másnapos fejfájás mellé, mégis én voltam az. Úgyhogy van úgy, hogy a kukkolás is megbocsátható, természetesen azonban kizárólag kitartó, és logikus érvekkel alátámasztott magyarázkodás után. Amikor felhívtam Zs.-t, elmesélte, hogy egyszer egy családi veszekedés után a haverokkal irgalmatlanul szétcsapták magukat a városban, és a kijózanodás egy sztriptízbárban érte. Ezt követően behúzott farokkal somfordált haza, és jobbnak látta elmesélni a történteket, mielőtt barátnője mástól tudta volna meg. Természetesen hatalmas balhé lett belőle, és hónapokig tartó bizalmatlanság a nő részéről, de túlélték. És együtt vannak.

Az is benne van a pakliban tehát, hogy minden kapcsolat egyéni szabályokra épül. Van, akinek belefér egy kisebb elhajlás, míg más nőknek nem.

Az egyes eseteket illetően azonban mindenki magában mérlegel: nem biztos, hogy ha egyszer megbotlasz, rögtön a küszöbre kerülsz, mindenesetre a legtöbb nő intő jelnek fogja tekinteni. Szeretjük, ha a kapcsolat rólunk szól, nem pedig idegen testekről.

Ezt is szeretjük