Egyszerre több pasival kavarni - A párhuzamos kapcsolatok pikantériája
Ha férfi vagy, ilyen helyzetben te lehetsz a király. Ha nő, nos, akkor egészen másnak neveznek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Párhuzamos kapcsolatok

Van olyan, hogy egyszerűen egy nem elég. Természetesen nem cipőkről és a táskákról beszélek - bár abból is minél több, annál jobb. A férfiról van itt szó, kérem szépen. Mert miért ne játszhatnánk egyszerre több hangszeren, ha egyik sem olyan jó, hogy megkapja a saját szólóestjét?

Még a legmegrögzöttebb monogám esetében is legalább egyszer előfordult már, hogy egyszerre több vasat tartott a tűzben. Ez pedig nem feltétlenül botrányos viselkedés, egyszerűen csak van az úgy, hogy nem tudunk választani.

A férfifaló

Az igazi nyughatatlan, aki ha férfi lenne, ő lenne az abszolút alfa-hím, a főmacsó, minden férfi között a legkülönb. De nő, és mint ilyen, könnyebben megkapja a ribanc jelzőt, mint a szexlapok hasábjain magukat kellető, kellemdús hölgyek bármelyike. Na igen, azokat nem ismerjük, de fent nevezett a szomszédunk, a kollégánk, az unokahúgunk...
Pedig simán lehet, hogy minden szakításba belehal, és minden egyes férfinál komolyan gondolja, hogy ő lesz az igazi.

Hát istenem, nagy a szíve, sokan beleférnek, ő pedig rendületlenül keresi gyermekei leendő apját, egyszerre több pasiban, és a lebukás lehetősége eszébe sem jut. Mert azért okos csaj ez, többet tud a férfiról, mint azt bárki gondolná, nem szabad alulbecsülni. Főleg azért sem, mert ha egyszer megtalálja a másik felét, bizony nem nagyon megy onnan sehova, többnyire - mivel igen nagy a tapasztalata - azonnal felismeri, ha kincset talált, és remek társ válik belőle, aki hűséges és kitartó.

A bizonytalan

Ő az, aki élete egy olyan szakaszába lépett, amilyet még soha nem tapasztalt. Talán a pozitív kisugárzása, talán a frissen ledobott kilói, vagy a lebarnult bőre miatt lehet, de az égiek egyszerre több fickót is ráküldtek, ő pedig, nos, egyelőre egyiknek sem mondott se igent, se nemet. Mivel többnyire új számára ez a helyzet, igyekszik kiélvezni a frissen támadt érdeklődést, hiszen alapjában véve nagyon bizonytalan, nincs tudatában igazi női erejének. Na majd most...
Túl sok tapasztalata nincs ezen a téren, és többnyire végig is görcsöli ezt az időszakot - ahelyett, hogy élvezné -, és gyorsan visszatér a megszokott monogámiához, de sokáig cinkos vigyorral gondol majd vissza arra a renitens korszakára, amikor egyszerre több pasi állt sorba az ajtaja előtt.

Aki nem akar kapcsolatot

Aki nem akar felnőni, aki látványosan legyint, ha házasságról és gyerekvállalásról van szó. Leginkább még mindig olyan, mintha a gimnáziumban lenne, minden hétvégén bulizni jár, az élete szinte csak ekörül forog - a beszélgetései ezen a ponton kezdődnek, és érnek is véget.

Igazából nem zavarja, hogy már elmúlt harminc, sem az, hogy komolytalannak tartják, a hormonok támadását sikerrel visszaveri, pasijainak száma és kora is inkább a húsz körül mozog.

Van az úgy, hogy nem kell komolyan venni az életet, magunkat meg még kevésbé. Hazudni és becsapni mást soha nem lehet büntetlenül, de ítélkezni sem ajánlatos, hiszen nem tudhatod, mi van a felszín mögött.

Egyvalami azonban most is áll: az önismeret sok helyzetben segít eligazodni, azután már csak az őszinteség marad. Elsősorban önmagunkhoz. A többit kitalálni bőven van még időnk.

Ezt is szeretjük